dinsdag 19 november 2013

Favorite winter outfitsIedereen heeft wel een outfit die ze het liefste draagt. Ik heb er drie totaal verschillende outfits voor in de winter die ik graag draag. De een is weer warmer of weer wat stijlvoller. Ik laat mijn drie outfits zien. Misschien krijg je zelf nog wel een idee voor jou outfits!
Mijn eerste outfit is eigenlijk gewoon zo'n casual sweater met een broek en laarsjes. De sweater is best wel dik en er zit een neppe blouse onder. Dit kwam je al eerder tegen op mijn blog in een artikel over de sting. De broek wordt heel stiekem een beetje te klein, dus ik rol deze op tot boven mijn laars. Het nadeel hiervan is dat ik er kleiner door lijk en ik ben al niet de grootste. 


Deze outfit draag ik ook heel graag. Alleen het nadeel is dat de trui niet super warm is, daarom draag ik er ook een sjaal bij. Dit is trouwens ook de meest kleurrijke outfit die je hier komt te zien. De kleur van de broek komt in de buurt van kaki groen en heeft nog extra zakken iets boven de knie. De trui is grijs en er staat een vage print op van een Amerikaanse vlag. Bij deze outfit draag ik ook weer mijn laarsjes. 


Als laatste mijn favoriete van alle drie. Een oversized, gebreide trui van platte/plak studs er op, ik weet niet precies ik die moet noemen, want het zijn niet echt studs maar ook geen stickeres of pailletjes of zoiets dergelijks. Je moet er in ieder geval een tanktop onderaan doen. Ik doe altijd een zwarte. De broek heeft een lichte rozen print, dat zie je alleen niet zo op de foto. De kleur is bruingrijs, waardoor het moeilijker is om een leuke trui te vinden die op bij de broek past. Omdat ik niet de grootste ben, trek ik wel eens mijn sleehakken uit de kast. Deze passen dan ook mooi hier bij. 

Dat waren mijn drie outfits! Wat is jouw favoriete winter outfit?


5 opmerkingen:

 1. Fijne outfits, leuk zo'n overzichtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk! je moet ook filmpjes op youtube gaan maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfits! ♥♥ Love them!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw ik zou jou wel willen zijn!! Prachtige outfits!

  BeantwoordenVerwijderen