Over mijMijn naam is Luuke. Ik ben 16 jaar oud en ik zit in de vierde klas (havo). Bloggen doe ik met plezier en dus kom je op Maandag-, woensdag- en vrijdagavond hier een artikel tegen. Deze blog heb ik sinds de herfstvakantie van 2013. 


Wat ik onder andere leuk vind om te doen is shoppen en schilderen/tekenen Bloggen hoort natuurlijk ook in het rijtje van mijn hobby's thuis. Ik sport ook, ik doe aan turnen. Wil je meer over mij weten, dan laat je dat weten in de comments.


Bloggen doe ik eigenlijk al sinds 2011. Toen begon ik met mijn Nailart blog. Ik zat eerst op een andere site, maar die stopte. Na lang zoeken vond ik blogger. Het bloggen beviel me goed, dus ik maakte een tweede blog aan. Die ging eerst over vanalles wat mij interesseerde, daarna maakte ik er een cupcake blog van. Ik had heel veel plezier in het bloggen. Ik probeerde zo vaak mogelijk artikelen te plaatsen, maar ik kreeg het druk met school en ik had steeds minder zin omdat ik steeds het zelfde deed. Alleen maar nailart, alleen maar cupcakes. Ik was dus gestopt.

Na een paar jaar kwam ik in contact met de blogwereld en kwam een gedachte op van ik wil weer gaan bloggen! Ik wist al meteen dat ik een beautyblog moest worden, omdat ik graag in de weer ben met make-up. Eigenlijk is het een blog geworden waar ik artikelen schrijf die mij interesseren en ook probeer ik artikelen te schrijven die jullie willen lezen natuurlijk. Dus als je nog iets mist op mijn blog. Laat dat dan ook maar in de comments achter! Tips waardoor ik mijn blog kan verbeteren zijn ook altijd welkom! :)

Nu weten jullie wat over mij en mijn blog verleden. Verder wens ik je nog veel plezier op mijn blog en ik hoop dat je vaker terug komt!

2 opmerkingen:

  1. Super leuke blog heb je! Ik volg je op Bloglovin'. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind je blog erg leuk! Je maakt mooie foto's (je staat trouwens op de 2 bovenste foto's er heel leuk op)
    en legt alles goed uit (met make-up tutorials enzo) Ik lees het steeds met plezier!

    BeantwoordenVerwijderen