woensdag 19 februari 2014

TAG: unicorn

Getekend door Lissy en Meike

Twee meisjes (Meike en Lissy) uit mijn klas hebben voor mij een tag gemaakt, de unicorn tag! Hoe leuk! :) Lissy en Meike hebben 10 vragen samengesteld. Het zijn vooral zo'n killer keuzes. Voor deze tag heb ik ook twee looks samengesteld, o.a. een unicorn look :)De vragen zijn echt of dit of dat, er kan niks veranderen. Bijvoorbeeld rijk of arm, je kan niet rijker of armer worden. Je blijft echt arm of je blijft echt rijk.

Arm zijn, maar je hebt wel veel make-up of rijk zijn, maar je hebt geen make-up.
Hmm... Ik denk toch voor rijk en geen make-up. Op het moment kan ik wel zonder make-up, denk ik. Ik ben nog niet zo dat ik denk dat ik kei lelijk ben zonder make-up. Het is alleen dat ik er dan wat jonger uitzie en dat wil ik nu nog even vermijden ;p Ik ben al erg klein en mensen schatten mij meestal erg jong. Dat is niet altijd even leuk.


Waar ga je liever op vakantie: naar een veilig land maar wel in een onguur hotel of in een oorlogsgebied en in een leuk hotel, maar het KAN dat er een bom op het hotel valt.
Deze is nog niet zo lastig. Ik kies voor het veilige land met het ongure hotel. Hoewel ik niet fijn vind om in een vieze omgeving zijn, kies ik er toch voor, want ik zou dan de hele dag in de stad doorbrengen en dan slaap ik daar alleen.

Welke mobiel zou je nu willen kopen?
In ieder geval geen iphone. Ik denk de samsung galaxy s3.


Maak een look die je wel mooi vindt, maar niet naar school zou dragen.
Ik vind looks die wat donkerde zijn aan de buitenkant erg mooi, maar ik zou het niet naar school dragen. Hier gebruikte ik vooral bruine kleuren met een roze ondertoon.Ik ga de look nog een keertje uitleggen!

Wat eet/drink je liever: een smoothie met mosterd en graszaad of een broodje hagedis met potloodslijpsel.
Het wordt de smoothie met mosterd en graszaad. Potloodslijpsel wordt het dus echt niet en de hagedis klinkt ook niet echt aanlokkelijk. Bij graszaad denk ik gewoon aan een salade (hmm, wel een aparte dan) en mosterd is niet afschuwelijk vies, het is gewoon niet lekker.Welke kleur unicorn zou je je haar verven als het moet? Mintgroen, wit of lichtroze?
Zeker lichtroze! Echt zo'n bubblegum kleur. De winnares van American's Next Topmodel (Sophie) heeft ook lichtroze haar, heel vet!Hoe zou je een unicorn look maken?
Zie het resultaat. Ik begin met een goudbruine kleur, daarna roze, toen paars en als laatste donkerblauw. De donkerblauw heb ik ook een beetje in mijn arcadeboog aangebracht. Ik heb deze zo gemaakt, omdat als je unicorn wallpaper intypt bij google afbeeldingen, dan krijg je heel veel van zo'n plaatjes met een zonsondergang. Daar heb ik me door laten inspireren. Deze look leg ik natuurlijk ook nog een keertje uit.

Hoeveel waterproof producten heb jij?
Eigenlijk maar eentje en die gebruik ik niet meer. Een mascara van essence. Ik gebruik hem alleen als er regen wordt verwacht, maar verder eigenlijk niet.

Wat zou de naam zijn van je eigen make-up merk? En wat voor producten zou je verkopen?
Een eigen make-up merk zou wel echt vet zijn! De naam... Ik denk zoiets als excellent of een ander Frans woord voor geweldig of fantastisch. Ik zou dan vooral oogschaduwpaletten verkopen en lipproducten. Vooral lippenbalsems! Met allemaal fruitsmaakjes :)

Zou je trouwen met een arme boer of super rijk, maar lesbisch?
Als eerste is er niks mis met lesbisch zijn. In Nederland kan het in ieder geval geen kwaad ;p Iedereen is stiekem ook wel liever rijk dan arm. Ook al zeggen ze dat geld niet gelukkig maakt, toch zit je liever in een huis dan in een bushokje. Dus ik denk dat ik toch voor rijk ga...

Dit was de tag! Erg leuk verzonnen en ze mogen wel eens vaker een tag voor mij maken! Bij deze tag ik Saskia van Twinkelbella, Kato van 101beautykisses en Kirsty van beautiliciousworld
Hopelijk doen jullie de tag!

Natuurlijk mag iedereen hem overnemen! :)

Ik vind het erg leuk dat jullie (Meike&Lissy) een tag hebben gemaakt! Hopelijk maken jullie er nog meer! :)


2 opmerkingen:

  1. Bedankt dat je mij getagt hebt! Ik vind het een erg leuke tag dus ik wil hem zeker gaan doen binnenkort! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi wat een leuke tag! Ik zal hem proberen te doen!

    BeantwoordenVerwijderen