zaterdag 22 februari 2014

Mis match in my room
Pas geleden keek ik mijn kamer rond en ik dacht: 'hmm... Misschien moet ik maar eens wat weg doen, want dit kan echt niet!.' Gewoon omdat de kleur totaal niet past bij mijn kamer. Ik heb het dan over de kleur roze. Mijn kamer is paars met wit. De roze spulletjes in mijn kamer zijn vooral dingen die ik vroeger heb gekocht of gekregen. Vandaag laat ik jullie mijn mis match spulletjes zien.
Mijn behang was eerst paars (wat je rechts ziet) en een behang met verschillende kleuren bloemen (één muur). Een kleur daarvan was precies de kleur van deze lamp. Perfect dus! Maar niet lang geleden vond ik het bloemenbehang te druk worden en verfde mijn super lieve moeder die muur wit voor mij :) Dus de lamp past niet super goed meer bij mijn kamer.


Ook dit super schattige lampje past al iets minder bij mijn kamer. Om de zelfde reden...


Vroeger hing mijn hele kamer vol met posters. Toen we mijn kamer opnieuw gingen behangen, moest ik een deel weg doen. Alle posters van Katy Perry hield ik, ik was helemaal fan van haar! Nog steeds hoor! maar iets minder. De posters hangen op de zijkanten van mijn kast. Helaas past niet elke poster bij mijn kamer. Ik ga ook een paar weg doen.


De roze doos waar al mijn posters inzitten! Een erg handige en leuke doos waar ik van alles in bewaar. Van notitieboekjes tot posters!


Dit weet ik nog goed. Ik wou een potje of zoiets dergelijks met een slotje erop waar ik mijn geld in kon bewaren. Toen zag ik deze met dat lieve konijntje en jep toen stond hij op mijn bureautje. Nu staat hij op het vensterraam met wat noodgeld. Erg handig :) De poesjes die je erlangs ziet staan, zijn van mijn oma geweest. Ik vind ze erg leuk.


Dit weet ik ook nog. Mijn zusje had een kluisje en wou die niet meer. Ik wilde hem wel en toen heb ik hem 'gepimpt' met wat papier en mijn kaftpapier. 


Verder nog mijn beautycase die ik eigenlijk net zo goed kan opbergen...

Heb jij ook mis match spulletjes in je kamer?

4 opmerkingen:

 1. haha wat grappig! Ja ik had heleboel posters van boybands, one direction, the wanted en nog een aantal. Ik vond de posters geweldig, maar ze stonden zo lelijk dat ik ze vorige week heb afgehaald!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die beauty case vind ik best mooi, en zeker leuk om 'on display' te houden :-) Maar inderdaad, af en toe eens herorganiseren en opnieuw decoreren en inrichten kan geen kwaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het juist wel leuk om wat ge'mismatchte' spullen in mijn huis (ik heb een eigen huisje) te hebben. Maar af en toe wat 'herdecoreren' kan geen kwaad. Gewoon lekker doen wat je leuk vind en vooral dingetjes uitproberen :D altijd leuk!

  Geniet van je zondag! Liefs! X Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je beautycase vind ik eigenlijk juist wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen