zondag 23 februari 2014

Live my weekend 2014 #8Het weekend is weer voorbij! Ik had een rustige week achter de rug en volgende week wordt ook niet zo druk. Vooral omdat het bijna vakantie is :), maar ook omdat het bijna proefwerkweek is :(


ZaterdagNadat ik had ontbeten, ging ik (natuurlijk) wat artikelen lezen. O.a. deze van Elineboot.nl, een review van een palette van Essence. Ik kwam hem al vaker tegen en ik werd steeds meer overtuigd. Ik wil hem ook! Ik heb ook heel weinig kleur in mijn collectie..Vooral bruine tinten.


Als je het mij vraagt, is dit de gemakkelijkste manier om je haar te dragen. Een grote klem en daarmee een soort staart maken (nonchalant opsteken). Je pakt dan je haar en draait het een paar keer en houdt het omhoog en dan je klem erin.


Ik had al lang niet meer een set gemaakt op polyvore, dus heb ik er nog drie gemaakt. Ik vind het echt leuk om een leuk kledingstuk tegen te komen en dan ga je er van alles bij zoeken. :)


Sorry dat jullie dit moeten zien, maar dit was toch wel een grote bezigheid dit weekend. Hay day, mijn boerderijtje ;p


Maandag natuurkunde proefwerk, ugh :(. De enigste twee vakken waar ik echt nooit, maar dan ook echt nooit zin in heb zijn natuurkunde en scheikunde. Ik ben ook blij dat ik die twee kan laten vallen volgend jaar. Het proefwerk gaat over energie of elektriciteit of zoiets dergelijks. Ik snap het gewoon! Dat is ook voor de eerste keer ;) Ik ben echt blij!


Jep, ik heb hem gehaald. Ik moest hem gewoon hebben! Zo'n lieflijke kleurtjes!


Laat in de middag begon ik (beetje gehaast) aan mijn artikel. Ik moest naar mijn verjaardag en toen begon iets te laat aan mijn artikel. Hij was ook wat eerder...


Toen we terug kwamen van de verjaardag, maakte ik deze foto. Ik weet niet hoe ik het heb gedaan, maar het ziet er best cool uit ;p

Zondag


'S morgens liep ik naar onder en het eerste wat ik zag, was de kip. Die netjes rechtop op de plantenbak/pot stond.Na mijn ontbijt begon ik maar eens aan dit artikel. Dit duurt altijd best wel lang! Het meeste ben ik bezig met de foto's. Eerst maken en daarna veel bijsnijden.


Mijn moeder probeerde weer een nieuw recept uit. Een broodje met mozzarella en tapenade/pesto. Erg lekker! Hierover komt binnenkort ook een artikel over! ;)


Hoewel ik niet houd van de citrussmaak, waagde ik me toch aan de citroenthee. Hij smaakt naar zo'n snoepjes met citroensmaak. Persoonlijk vind ik hem niet zo geweldig.


 Back to work!


Nadat ik klaar was met leren, heb ik een look gemaakt met all about candies van Essence en mijn nagellak eraf gehaald. Die effectlakjes van Essence zijn toch wel moeilijk te verwijderen!
 Ook heb ik nog veel gefotografeerd. Volgende week komen o.a. als het goed is twee reviews en een recept!

Nadat ik dit artikel heb geschreven, ga ik mijn tekening afmaken en verder niks meer. Mijn weekend was gewoon weer goed! Niet veel speciaals...
Hoe was jouw weekend?

2 opmerkingen:

  1. wat een leuke week!! dat broodje lijkt me erg lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat broodje! Wauwie ziet er heerlijk uit. En dat palette van Essence lijkt me wel mooi! X

    BeantwoordenVerwijderen