zondag 16 februari 2014

Live my weekend 2014 #7En dan is er weer een weekend voorbij! Ik heb best veel aan mijn blog gewerkt deze keer. Vooral veel foto's gemaakt. Ook al was ik er zaterdag middag niet en zondag was niet mijn beste dag. Ik werd wakker en had een bloedneus. Het stopte gelukkig erg snel. Daarna zag ik zwarte vlekken en daar kreeg ik weer hoofdpijn van. Toen we terug kwamen van ons wekelijkse bezoekje aan oma, ben ik in bed gekropen en heb nog twee uur geslapen. Daarna ging het gelukkig stukken beter! :) Mijn zondag begon pas echt halverwege de middag... Maar ja, dat gebeurt wel eens! Kijk je mee?


Zaterdag


Zaterdagochtend om 9 uur 's ochtends zat ik al ijverig aan mijn huiswerk. Dat deed ik alleen, omdat we die middag gezellig naar de stad gingen! Het was ook alleen maar natuurkunde -.- Ik heb echt een hekel aan natuurkunde. Ik vind het moeilijk en het interesseert mij ook niet...Nadat ik gauw natuurkunde had gemaakt, ging ik nog even douchen. Ik smeerde me in met de bodybutter van Zwitsal :) Ik vind Zwitsal zo lekker ruiken!


Mensen, ik ben een theeleut geworden! Sinds we caramelised pear hebben, drink ik echt vaak thee! Maar ik drink dan wel wat 'apartere' smaken, zoals caramilsed pear, winter glow en melon.


Voor de cavia's had ik een deksel van een schoendoos als een tentje neergezet. Het was voor de cavia's net een peperkoekenhuisje! Ze knabbelden steeds aan!This is what a girl doesn't like! Toen ik het caviahok aan het veschonen was, waaide het zo hard hier! Echt niet normaal!


Na de lunch gingen we zo snel mogelijk naar de stad! Ik heb nu een paar nieuwe kledingstukken. Het was wel nodig, ik ben uit bijna al mijn kleren gegroeid! Yes, ik word groter! :p
 Maar ik was zo stom om mijn sjaal te laten liggen in een winkel... :(


Toen we thuis waren, pakte ik de fotoalbums er weer eens bij. Ik vind altijd zo leuk om foto's terug te kijken. Ik kijk dan vooral naar foto's van toen ik 3,4 jaar was.

ZondagMijn zondag begon met 24kitchen. Dit is altijd de laatste keus die ik pak als er echt niks anders leuks op tv is. Ik had het ook lang niet meer gekeken. Er werden cupcakes met peer en steranijs gemaakt en wafels met bacon. Zeker een keertje proberen!


Voortaan staan mijn foto's voor mijn blog op dit usb stick. Een stuk handiger! Dit had ik gedaan nadat ik mijn sjaal had opgehaald. Gelukkig hadden ze hem gevonden :)


Toen begon ik maar eens aan dit artikel.


Met een lekkere knopper! Dit is echt het lekkerste koekje dat er is, als je het aan mij vraagt :p


Daarna heb ik ook even deelgenomen aan de winterspelen :p Maar dan in vancouver met mario&sonic.


Na het eten heb ik foto's gemaakt voor een artikel. Kun je al raden waar het over zal gaan? :)


Binnenkort komt er ook een review over de nieuwe lakjes van essence. Als eerste zal je deze groenblauwe kleur zien. Ik heb er in totaal vier.

Dit was mijn weekend. Op de zondagmorgen na had ik een erg leuk weekend!
Hoe was jouw weekend?


7 opmerkingen:

 1. Het lakje ziet er onwijs mooi uit! Leuke foto's weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! :) Ik vond de wind van het weekend ook heel irritant; mijn vriend en ik gingen boodschappen doen en continu waaide mijn haar voor mijn hoofd haha. Krijg wel echt zin in een kopje thee als ik al die lekkere theesmaakjes zo samen zie :) Ik ga je trouwens volgen op Bloglovin'! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik ga jouw blog ook zeker vaker bezoeken :) Erg leuke blog heb je!

   Verwijderen
 3. wat fijn dat ze in de winkel je sjaal hadden gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen