woensdag 26 februari 2014

BluetifulVoor de unicorn tag moest ik twee looks maken. Eentje had ik al eerder uitgelegt en nu komt de laatste. Voor deze gebruikte ik ook het Sleek oh so special palette, maar ook het absolute nude palette van Catrice. slechte foto's...

De kleuren die ik gebruikte zijn pamper (roze), glitz (donkerblauw) en de eerste kleur uit het absolute nude palette, een crèmekleur. 


Ik begon met de kleur uit het absolute nude palette. Deze bracht ik aan op mijn bewegend ooglid.


De roze kleur bracht ik tot iets over de helft van mijn bewegend ooglid aan. Ik zorgde ervoor dat de roze kleur duidelijk te zien was.


Daarna bracht ik de donkerblauwe kleur aan op de buitenkant van mijn ooglid. Ik zorgde ervoor dat er wel nog genoeg roze was te zien. Ook bracht ik de kleur een beetje in mijn arcadeboog aan. Ik deed de crèmekleur van Catrice nog een keertje over en de roze ook, zodat ze niet helemaal wegvielen door de donkere kleur.


Dit was mijn resultaat na het blenden. Ik vind het erg mooie look geworden! Die donkerblauwe kleur wil ik wel eens vaker gebruiken.


Ik combineerde hem nog met een subtiele blush en met labello soft rose (gewone lipbalm). Deze look valt eigenlijk niet zo heel erg op.
Wat vind jij van deze look?

6 opmerkingen: