donderdag 27 februari 2014

Tag: I have a dream

weheartit.com

Pas geleden werd ik getaged door Kato. Alleen ik ben zo stom geweest, om het misschien een heel klein beetje te vergeten. Sorry kato!! :(. Maar hij is er als nog! De I have a dream tag heeft Kato zelf gemaakt en ik wil hem graag doen.



Hoe ziet je droom vriend eruit?
Mijn droom vriend. Hmm.. Hij moet in ieder geval grappig zijn. Ook wat groter dan mij, dat gaat natuurlijk wel lukken :p. Ik vind dat hij er wel knap mag uitzien, maar niet te. Gewoon normaal. Hij hoeft niet perse super knap te zijn... Verder moet hij ook vriendelijk zijn en niet zo'n holbewoner type :p

Hoe ziet je droomhuis eruit?
Mijn droomhuis ligt net buiten stad met een mooie grote tuin. Ik hou wel van die rust. Ik wil wel snel in de stad kunnen zijn. Vanbinnen is het een knus en niet al te groot huisje. Heel gezellig ingericht en met zo'n hoekbank! Die zijn echt fijn :) De accessoires in mijn huis wil ik vooral in lichte pastelkleuren. 

Hoe ziet je droomgezin eruit?
Mijn droomgezin... Ik wil wel getrouwd zijn. Kinderen wil ik ook, ik denk twee. Ik wil ook huisdieren! Een kat lijkt me erg leuk, maar een klein hondje lijkt me ook super leuk! Een konijntje wil ik ook wel!


Wat is je droombaan?
Op het moment is het natuurlijk een redelijk bekende, fulltime blogger. Als dat niet lukt wil ik graag de journalistiek in of het toerisme.

Wat is je droomvakantie?
Mijn droomvakantie is in Italië. Italië klinkt gewoon heel leuk voor mij. Ik ben er een keertje geweest, maar toen hebben vooral zo'n toeristische dingen gedaan. Wat meer sightseeing en winkelen in echt zo'n grote stad .Als ik naar Italië ga, wil ik naar Milaan. Dat lijkt me een hele leuke stad! Dan wel in zo'n gezellig huisje, die je ook in center parcs hebt :p Ook moet warm zijn, wel zo'n warmte waar je nog normaal kunt functioneren :)

Welk doel droom je te bereiken?
Het doel waar ik op dit moment naar streef, is dat mijn blog bekender wordt, zodat ik een eigen domein kan maken. Ik heb er nu nog gewoon te weinig volgers voor, maar ik geef niet op! :) Het lijkt me gewoon zo leuk om een blog te hebben die vaak bekeken wordt en waar mensen op terugkomen.

Wat is je misverkiezingdroom?
Kato bedoelt met deze vraag dan zo'n droom als gelijkheid, geen armoede meer etc. Ik kies voor wereldvrede. Nergens meer oorlog. Daardoor groeit ook de welvaart van een land. Er kan weer meer gehandeld worden. Vrede is ook dat mensen zich weer veilig gaan voelen in hun omgeving, zonder angst de straat op gaan.

Welk droomvoorwerp zou je willen hebben?
Een teleporteermachine. Zonder twijfel! Gewoon zo'n compacte afstandsbediening en dat je daarmee overal naar toe kunt teleporteren. Ik hou gewoon niet van elke dag naar school fietsen en dan weer terug. Het is best lang! Het is gewoon ook makkelijker. Je kunt overal zijn binnen no-time!

Dit was de tag. Ik vond het erg leuk om te doen! Deze keer tag ik niemand, maar voel je vrij hem over te nemen! :)

9 opmerkingen:

 1. Leuke tag zeg! Ik zou ook graag fulltime willen bloggen, merk dat het echt mijn ding is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel erg bedankt om de tag te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent genomineerd voor de libster award!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze tag heb ik nog niet eerder gelezen. Klinkt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tag! Deze had ik nog nooit gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke tag Luuke! Wat gaaf, mij lijkt de journalistiek heel gaaf!
  Ik ben zelf al 1 keer in Milaan geweest. Het is super gaaf met allemaal grote merken genoeg ruimte om de leukste aankopen te scoren! Haha wat beantwoord je je vragen leuk en luchtig! Erg leuk om te lezen. Wanneer doe je je volgende tag?
  x Daniëlle

  vanilles-x.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha dankjewel! :) Ik heb nog twee tags op de planning staan. Eentje komt binnenkort nog en de ander over een paar weken.. Beetje afwisseling hè ;)

   Verwijderen
 7. Wiew leuke site heb je! Dit is ook een leuke tag :)

  BeantwoordenVerwijderen