zondag 30 maart 2014

Look of the day

Met zo'n heerlijk weer moet ik wel foto's gaan maken! Ik heb dus foto's gemaakt van mijn outfit die ik dit weekend heb gedragen. Dit sluit net als het artikel van gister wel aan bij het weer en de lente :)
Kijk je mee?

Ik droeg weer eens een rokje. Het was zo lang geleden dat ik een rokje droeg! Ik was best blij dat hem kon dragen vandaag (en gister) :) Meestal is het nog te koud voor op de fiets...
Verder droeg ik een truitje met drie kwart mouwen. Hij bestaat trouwens helemaal uit kant, maar op de foto zie je dat niet heel goed. Daarover droeg ik een mouwloos spijkerjasje.


Op de achterkant van mijn mouwloos spijkerjasje staat een wit printje. Een soort azteken print.Ik liep dit weekend rond op mijn gympen. Dat is weer eens wat anders dan mijn laarsjes! Haha! Mijn ketting zit hartstikke scheef! :p


 Ik droeg een groene ooglook, die ik volgende week een keer ga uitleggen. Op mijn waterlijn had ik een groen lijntje aangebracht en daarover een bruin om het groene iets minder fel te maken. Ik bracht Coral caling van Essence lichtjes aan op mijn lippen. En de multicolour blush van Catrice zat op mijn wangen. Verder nog mijn ketting van de primark en de oorbellen komen van de New Yorker af.


En dat was ie alweer! Ik heb best veel foto's gemaakt. De een is trouwens wat donkerder dan de ander. Dat komt doordat mijn camera leeg was, toen ik nog bezig was, dus ik pakte een andere en daar zijn de foto's wat donkerder op.
Ik heb alweer (klik) bij die lantaarnpaal foto's gemaakt. Niet dat het erg is, maar ik heb op andere plaatsen geprobeerd. Ik merk toch dat ik daar het leukste vind om foto's te maken.
Wat vind jij?

9 opmerkingen: