maandag 3 maart 2014

Liebster award!


Zelf gemaakt! Ben er trots op :pWhoepie! voor de tweede keer genomineerd voor de liebster award! :) De eerste keer was ik super blij.. En nu ook! Ik vind het echt leuk. Deze keer ben ik genomineerd door Kato van 101beautykisses :) 

 De liebster award is voor beginnende bloggers in het zonnetje te zetten en natuurlijk om leuke blogs te ontdekken die nog niet zo bekend zijn, maar wel heel leuk!  
De regels:
- Noem degene die jou heeft genomineerd (check!)
- Beantwoord de 11 vragen van degene die jou heeft genomineerd
- Nomineer 11 andere bloggers met minder 200 volgers
- Breng de genomineerden op de hoogteWanneer en waarom ben je begonnen met bloggen?
Mijn allereerste blog ging over Nailart. Die blog kun je vinden onder nailartdesings.blogspot.nl/ Hij is er dus wel nog, maar helemaal uitgestorven! Ik begon met die blog in 2011. Het bloggen beviel mij toen goed en begon een tweede blog, over cupcakes. In de zomervakantie van 2013 was ik ermee gestopt.
Wil je hierover nog meer lezen, dan klik je op about me.
 Op 17 oktober 2013 ben ik deze blog begonnen. De week daarvoor maakte ik kennis met het échte blogwereldje. De wereld vol met bloggers en beauty. Het begon met de blog Teske. Ik las hem elke dag en het begon elke dag steeds meer te kriebelen bij mij, het bloggen. Uiteindelijk heb ik deze blog aangemaakt. Ik miste het gewoon. Deze keer heb ik het wel heel anders aangepakt!

Waar zie je jezelf over drie jaar? (privé en met bloggen)
Ik zie mezelf dan geslaagd zijn voor mijn examens en bezig met een leuke opleiding of ik ben bezig met fulltime bloggen :p. Met bloggen zie ik mezelf toch wel met een eigen domein rond huppelen in het blogwereldje. Wat vind je het leukste aan bloggen?
Ik vind alles leuk! Maar het aller, aller leukste vind ik toch wel de foto's maken en de lieve en positieve reacties die ik krijg. Zo leuk om te lezen! :) Een keer had ik een reactie waarin in stond dat iemand (was anoniem)mij wel zou willen zijn. Dat vond ik zo'n leuke reactie! :)

Heb je minder leuke dingen meegemaakt door het bloggen?
Minder leuke dingen en bloggen. Gaat dat bij elkaar?? Nee! Tuurlijk niet!
Ik vind het minder leuk als ik geen artikel kan plaatsen. Dan baal ik heel erg...Wie is je voorbeeld op gebied van bloggen?
Ik denk toch wel Teske. Door haar ben ik weer begonnen met bloggen. Het lijkt me zo vet om net zo groot te worden (in het blogwereldje) als haar.

Wie is je celebrity crush?
Die heb ik eigenlijk niet. Als ik heel eerlijk ben, let ik daar gewoon niet op. Ik kijk films en that's it. Het enige waar ik naar kijk is naar kleren en make-up :pWat is je favoriete beautyproduct?
Deze vraag kreeg ik ook de eerste keer. Toen zei ik zonder twijfel de essence glow tinted lipbalm, maar nu twijfel ik. Ik twijfel tussen essence glow tinted lipbalm en het Sleek oh so special palette. Ahh, lastig! Uhm.. Ik ga toch voor het Sleek oh so special palette.

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt dankzij het bloggen?
Mensen die terugkomen. De mensen die terugkomen op mijn blog. Ik vind het zo leuk als mensen terugkomen op mijn blog. Dat geeft mij een gevoel dat mijn blog leuk is :)
Dit klinkt misschien raar, maar sommige mensen lijken mij ook heel aardig...Welke blogger zou je wel eens willen ontmoeten
Je raadt het misschien al: Teske! Zij is gewoon mijn voorbeeld. 

Hoe ziet een perfecte dag voor jouw uit?
Mijn perfecte dag... Als eerste helemaal uitgerust kunnen opstaan, maar wel op tijd. Daarna heerlijk ontbijten. Nadat ik heb ontbeten, wil ik graag naar de Dm (Duitsland, ik moet er minstens een keertje zijn geweest!) en Primark. Het lijkt me leuk als dat samen met een andere blogger is ;) Na het shoppen, gaan we gezellig eten in een Italiaans restaurantje. Eenmaal thuis, begin ik aan mijn blog te werken, foto's maken en een paar artikelen schrijven. Om de dag mee af te sluiten, kijk ik een leuk filmpje ;)

Wat is je beautygeheim?
Mijn beautygeheim... Heb ik dat? In ieder geval, niet teveel make-up! Ow ja, als je een egale huid hebt en niet veel mee-eters en die dingen. Draag dan geen foundation! Dat is beter voor je huid en waarom zou je je huid bedekken als hij mooi is?

De blogger die ik nomineer:
nailsbyfml.blogspot.nl/
dramaqueen922.blogspot.nl
fashionbeautydaphne.com/
apieceoffashionandbeauty.blogspot.nl
lekzie.nl
bakingbeauty.nl
emelinas.blogspot.nl
fienniee.blogspot.nl
glowofbeauty.nl
hetbeautyarchief.wordpress.com/
De vragen die ik stel:
- Hoe lang blog je al?
- Wat vind je het leukste aan bloggen?
- Hoelang doe jij over één blogpost?
- Hoe kom je aan je blognaam?
- Zou je nog iets willen veranderen aan je blog?
- Wie is je favoriete blogger?
- Wat is jouw favoriete beautymerk
- Hoe omschrijf jij je kledingstijl
- Als je een onbeperkt budget had, in welke winkel zou je dat dan uitgeven?
- Wat is jouw droomberoep?
- Stel je voor, je mag een eigen lijn maken, hoe zal hij heten en wat zal je verkopen?

Dit waren mijn vragen. Ik zou het erg leuk vinden als een berichtje achterlaat als je de vragen hebt beantwoord. :)

6 opmerkingen:

 1. aaah gefeliciteerd!!!!! je hebt ook echt een leuke blog!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super tof dat je me genomineerd hebt. Ik weet niet of ik hem ga overnemen want heb al 4 liebster awards op mn blog gedaan. Ik zie wel x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg, alweer! Gefeliciteerd. Niet teveel make-up is sowieso een goede beautytip. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk om te lezen en gefeliciteerd met je nominatie xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Gefeliciteerd! Leuk om te lezen ook :)

  Love,

  Rowan


  Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk luuke, gefeliciteerd! Je doet het ook echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen