zondag 23 maart 2014

Essence effect lakjes 07 blue-jeaned


We zijn bijna door de effect lakjes heen die ik heb aangeschaft! Dit is de op een na laatste review. Ik heb drie sugar effect lakjes en een sand effect lakje. Vandaag bespreek ik 07 blue-jeaned. Dit is een sugar effect lakje. 

Het jeans sugar effect sprak mij heel erg aan. Ik vind die wat donkerde metallic kleuren de laatste tijd erg mooi. In het potje ziet hij er al best glitterig uit en dat sugar effect komt iets minder naar voren vind ik. Toch nam ik hem mee..


Nagellak is niet fantastisch voor je nagels. Die glitter lakjes enzovoort al helemaal niet. Ik lak dus maar drie nagels. Die van mijn duim, wijsvinger en ringvinger. Ik combineerde hem met een zilver lakje van de Hema. Daarover weer de matte topcoat zodat de blauwe nóg meer opvalt. 
Ik vind het zo jammer dat ik het matte effect niet goed op de foto kan zetten.


Dekking
Na twee laagjes dekt hij al volledig! Ik had wel iets meer dan normaal op het kwastje zitten, maar dan nog is dat zeker niet slecht :)

Sugar
Nee. Die is er niet. Het effect is er niet, heel erg zonde. Als ik erover voel, voel ik het een heel, heel klein beetje. Dat zijn dan vooral de glittertjes. Ik vind het erg jammer. Bij skyfall, de groene, was het effect nog het beste.


Ik vind het een heel erg mooi lakje, maar het sugar effect is er niet. Erg jammer.
De special effect lakjes zijn te koop bij Trekpleister en Kruidvat voor €1,99.
Ze staan in het tweede schap van Essence.
Heb jij al special effect lakjes van Essence?

2 opmerkingen:

  1. Ik moet zeggen dat ik dat blauwe lakje eigenlijk wel heel mooi vind.
    Ook al is het lente haha. Ik hou van zulke kleurtjes.
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik sluit me aan bij Rosanne, vind de blauwe ook erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen