zaterdag 7 december 2013

Kruidvat crème douche silk


De douchecrème die ik gebruik is meestal van het Kruidvat merk. Je hebt verschillende geuren binnen deze lijn zoals cocos, almond, fresh, passion en dan heb je er nog een stuk of drie. Ik review vandaag de geur: Silk.





Kruidvat zegt dat deze douchecrème je huid zacht en soepel maakt en niet uitdroogt. Ik gebruik deze variant al een paar dagen en mijn huid voelt niet uitgedroogd, maar zacht. Hij is ook pH-huidneutraal. Om je huid zit een zuurgraad die je huid beschermt, douchecrème en douchegel is niet goed voor die beschermlaag. PH-neutraal is goed/beter voor je beschermlaag. Dat is dus ook al een pluspuntje!


Het is gewoon een simpele knijpfles. De dop is wel niet zo sterk, die kan snel afbreken.


De substantie heeft een parelmoer kleur en als je hem op je hand doet smelt hij een klein beetje. Het is eerder een gel, dan crème. De geur is fris en heeft ook iets weg van een parfum. Het nadeel is bij deze lijn douchecrèmes dat als je teveel pakt, dan verandert de geur. De geur ruikt dan naar klei. Heel raar, ik had dat ook bij de andere douchecrèmes die ik gebruikte.


Wat voor mij opvalt is dat hij heel goed schuimt. Met dat kleine beetje had ik mijn hele arm al vol. Je hebt dus niet veel nodig, waardoor je hem langer kunt gebruiken. Je krijgt dan ook die klei geur minder.



Voor €1,15 is dit een goeie douchecrème. Hij doet z'n werk goed, maakt je huid zacht en droogt je huid niet uit. Twee minpuntjes vind ik de geur dat hij soms naar klei kan ruiken en het is niet echt een douchecrème. Heel jammer van die klei geur, want hij heeft echt een lekkere geur. Maar ik ben er wel tevreden mee in het algemeen.





2 opmerkingen:

  1. Als je die kleigeur ervaart ligt dat misschien aan je eigen huid.
    Net als met parfum reageert elke huid anders op een geur ;)

    BeantwoordenVerwijderen