zondag 15 december 2013

Live my weekend #4Het weekend is voorbij, dus live my weekend is er weer! Deze keer komen er niet zoveel foto's, want zondag had ik een toernooi van dansen en daar ben ik dan van ongeveer twaalf uur tot zeven uur...

 Vrijdag hield ik mijn verjaardag voor mijn vriendinnen. Ik kreeg een paar cadeautjes waar deze vaseline spray and go bijzat. Ik had hem die ochtend gebruikt na het douchen, hij trekt echt snel in. Je kan jullie alvast zeggen dat er heel wat reviews aankomen de komende weken!


Mijn look was zaterdag heel simpel met een opvallend oogpotlood. Mijn haar is hier nog vochtig, dus het is iets donkerde. Als ik ooit mijn haar ga verven, dan verf in deze kleur ongeveer. Niet dat ik mijn haar ga verven, het liefste pas als ik grijs word ;p
Hier draag ik trouwens ook de labello pearly shine, die ik ook voor mijn verjaardag kreeg.


Bij bakker kregen we twee heerlijke oliebollen!


Mijn hoesje voor mijn tablet kwam ook binnen. Er zat een gratis screenprotector en touchpen bij!
Deze komt van vanoutlet.nl af. Ik bestelde hem donderdagavond, rond 8 uur en hij er was zaterdag.


We gingen ook nog even richting Kruidvat, Da en Hema. In de auto las ik in de Cosmogirl 4 interviews van the hunger games catching fire. 


Toen we weer terug waren moest ik gauw mijn huiswerk gaan maken en ondertussen zag ik de zon heel mooi door mijn raam schijnen en maakte er gauw een foto van!


Bureau ook weer opgeruimd! Was wel nodig...Nee! Mijn lievelingsparfum is op! Gelukkig kreeg ik een nieuwe voor mijn verjaardag :)Zaterdagavond moest ik ook oppassen. Ik was al op tijd thuis, omdat ik morgen toernooi had! Ik moet namelijk wel fit zijn. Anders was ik rond half 2 pas thuis..

Zondag


Om kwart over 11 moest ik vertrekken richting de verzamelplaats voor het toernooi. En ja om kwart voor 11 zat ik nog in mijn pyjama met lekker huissokken. Ik moest nog eten, kleren aan, tas klaarmaken etc. Ik haalde het gelukkig wel nog goed.Ik was om 7 uur terug van het toernooi en toen heb ik alvast de foto's voor allerlei artikelen geüpload voor de volgende week.


Daarna ging mijn mini pizza en lasagne de oven in. Na een toernooi eet ik meestal twee mini pizza's of restjes van de dag daarvoor. In dit geval was van allebei een beetje!


Mijn oog zit nog vol met glitter. Ik heb al wat weg proberen te halen, maar of het ligt aan het doekje of aan de glitter, deze glitter lijkt net schuurpapier! Nadat ik heb gedoucht, breng ik misschien nog een verfrissend maskertje aan...

Dit was mijn weekend, heb jij een leuk weekend gehad?


3 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! Ik ben benieuwd naar de Vaseline Spray & Go.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuke foto's en mjum oliebollen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto's! Oeeeeh oliebollen. :D xxx

    BeantwoordenVerwijderen