zaterdag 14 december 2013

Dit zou ik wel willen hebben...


Vandaag was ik bij de Hema (en wat andere winkels) en zag wat leuke dingetjes. Ik heb ze nog niet gekocht, omdat ik niet zoveel geld bij had. Dus zo'n artikel komt goed uit! Vandaag maak ik die zin af door van de Hema in te vullen!

 Als allereerste een notitieboek waar ik mijn ideeën voor mijn blog in kan schrijven. De voorkant lijkt van karton, daar heeft Hema zich de laatste tijd in gespecialiseerd (je hebt ook kaftpapier, schriften etc.). Het notitieboekje is van A5 formaat en heeft 320 bladzijdes! Daar kan ik wel mee vooruit!
Klik hier.


Dit kwam ik ook tegen; een to do boekje. Ik wil al best lang zo'n boekje, ik kon het alleen nergens vinden! En vandaag kwam ik deze tegen. Het bevat 100 bladzijdes. Het is alleen jammer dat het gewoon wit is. Daarom ben ik verder gaan kijken en vond deze stickers:


 Als ik het to do boekje een keer ga kopen, wil ik het gaan beplakken met stickers. Ik vind het anders zo saai! Dit zijn echt zo'n Hema stickers, de patronen vind je terug in notitieblokken etc.
Klik hier


En tot slot een to shoplist. Ik vind dit echt leuk bedacht! Ik heb vaker wel eens als ik iets niet moest vergeten in mijn telefoon gezet, maar echt een notitieblok daarvoor? Nee, nog nooit aan gedacht! Op de achterkant zit een magneet, daarmee kan je hem ophangen op een magneetbord. Dit is eigenlijk overbodig door het to do boekje, want daar kan je ook makkelijk je boodschappen opschrijven...
Klik hier

Helaas is alles niet op voorraad in de webshop, maar in de winkel zelf zal het wel verkrijgbaar zijn.
3 opmerkingen:

  1. Super handig die spulletjes bij de hema!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooh, wat een leuke spulletjes zeg! En handig verkrijgbaar bij de hema :D

    BeantwoordenVerwijderen