zondag 29 december 2013

Live my weekend #6En dan zitten we al op de helft van de kerstvakantie! Het weekend is dus afgelopen en dan komt live my weekend om de hoek kijken.
Ik ben ondertussen naar de radio aan het luisteren en het liedje grace kelly van Mika is er nu op. Van dat liedje word je zo vrolijk!
Zaterdag


Ik heb zo snel mogelijk het caviahok verschoond, dan ben ik daar alvast vanaf!


Volgens mij raak ik langzaam verslaafd aan super mario bros, voor op de wii. Ik zeg niet dat er goed in ben, ik ben alles behalve dat.


Na de middag heb ik nog maar aan mijn surprise gewerkt. Donderdag hebben wij nog surprise en op dit moment is het nog een geverfde doos met een gat erin en hooi erin...


Ik ben ook al bezig geweest met wat nagels te lakken met een oud en nieuw thema. Morgen of maandag komt daar een artikel over!


En daarna begon ik aan dit artikel! Hier zie je allemaal foto's waar ik nog een artikel over wil schrijven. Dit zijn ongeveer 5 artikelen! niet alle foto's zijn nog compleet.

ZondagZondagochtend begon met de finale van Hollands got talent terug kijken.


Daarna gingen we boodschappen doen bij de Jumbo, voor oud en nieuw.


Vandaag gebruikte ik de zelfgemaakte lipscrub. Het 'recept' komt van de blog Twinkelbella af. Hierover schrijf ik binnenkort nog een artikel over.


Daarna gingen we nog naar een verjaardag. We hebben de hele middag wii party gespeeld. Ik vind dat zo'n leuk spel!

Hoe was jullie weekend?

1 opmerking: