zondag 1 december 2013

Pakjesochtend bij oma


Gister was ik bij een nichtje slapen en vanochtend belde onze oma op dat Sinterklaas pakjes had gebracht! Dus niet veel later zaten we in de auto richting oma. Ik wil jullie graag laten zien wat ik heb gekregen!


In totaal drie dingen. De muntjes had ik al in mijn schoen gekregen die avond. Wat ik heb gekregen is de klassieke, witte chocoladeletter, een A5 schetsboek en een (sport)tas.


Ik ben niet zo heel erg van de melkchocola, daarom vraag ik met Sinterklaas altijd een witte letter. Het is alleen jammer bij mij, dat ik zo'n letter nooit helemaal op kan/eet. Pas geleden vonden mijn ouders mijn chocoladeletter van vorig jaar!


Het schetsboek dat ik kreeg is A5 formaat, de helft van A4 dus. Het is van crea kit. Hier had ik al eerder een A3 schetsboek van, maar daar raakte de blaadjes steeds van los. Deze heeft dikkere bladzijdes en daardoor gebeurt dat nu minder snel. Dat is wel fijn!


Een schetsboek hoort natuurlijk blanco te zijn! De bladzijdes lijken net karton. In dit schetsboek wil zentangles gaan tekenen. Ik schreef in mijn artikel over hobby's al iets over zentangles, als je daar meer over wilt lezen, kun je hier klikken.Deze tas zag ik bij Aktiesport liggen en ik vond hem zo leuk! Die stond dus ook op mijn lijstje. Hij is zwart met een zebraprint op de onderkant en een felroze logo en felroze randen. Zoals je ziet is hij van het merk le coq sportif. Hij is ook erg ruim, dat zou je niet zeggen als je hem zo ziet staan. Hij was ook in het grijs met een felroze panterprint als onderkant, maar die vond ik iets minder.

Detailfoto's


Mooie broek hé :)Dat waren mijn cadeautjes van Sinterklaas die ik bij oma heb gekregen. Ik kan nu al niet wachten tot vijf december! 
Vandaag kwam geen live my weekend, omdat ik morgen vrij heb door rapportvergaderingen. Ik heb eigenlijk een dag langer weekend en ik dacht: 'Laat maandag dan ook maar bij live my weekend doen!'.

2 opmerkingen:

  1. Leuke cadeautjes en wat lief van je oma! Heel veel plezier er mee! LIefs Rosie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk allemaal en lief van je oma zeg!

    BeantwoordenVerwijderen