maandag 16 december 2013

Christmas special #1


Kerstmis komt eraan! Ik wil graag een paar artikelen schrijven in kerstthema. Variërend van decoratie tot make-up. Vandaag laat ik een paar kerstdecoratie zien, die mijn moeder zelf samen stelt. Vooral met spulletjes van de action, kruidvat, intratuin etc. 
Deze krans hangt het hele jaar door in ons huis. Normaal hangt er iets van een hartje in het midden. Rond kerstmis hangt er een engel in en wat sterretjes en kerstballen. De sterren met het strepenpatroon is nu nog verkrijgbaar bij de Wibra. Zo'n engels of andere figuren kun je meestal bij woonwinkels of winkels als intratuin kopen. Je kan dit ook maken met een krans met wat groen erin.

Dit dienblad staat er normaal ook, maar wordt vaak veranderd. Voor kerstmis is er niet veel toegevoegd op de kerstboompjes en de sterren na. De kleine sterretjes zitten ook in de krans. Deze hebben we al wat langer en zijn volgens mij van de Kruidvat.
Deze 'dubbel decker' is bedekt met mos en daarop is vanalles neergelegd. Je ziet de houten sterren en kerstballen weer terug. Bij deze is weer meer groen gebruikt, zoals mos, denneboomtakjes, een soort plantjes. Verder nog zit er een slinger omheen en denneappeltjes.
Wat verder nog een beetje een kerstsfeer heeft, is een witte krans met lichtjes.
Natuurlijk hebben we ook een kerstboom, die moet alleen nog worden versierd.

Dit was mijn eerste christmas special. Binnenkort komt er nog eentje, ik weet nog niet precies waarover. Ik heb in ieder geval nog heel wat ideetjes!

Wat hebben jullie in huis van kerstdecoratie?

2 opmerkingen:

  1. Ziet er allemaal heel gezellig uit en de kerstkrans is erg schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil die versieringen oooook! Zo leuk gedaan!

    x My Beautiful Life

    Ps. Bioscoopbon winnen? Kijk dan even op mijn blog

    BeantwoordenVerwijderen