maandag 14 april 2014

welcome to my life #15Alweer een weekje voorbij! Het is al bijna meivakantie, nog twee weken. Hopelijk gaan die net zo snel als deze :) Deze week had ik mijn eerste proefwerk weer en ook heb ik wat nieuwe spulletjes ingeslagen. Terwijl ik fietste, maakte ik nog een paar foto's. En toen was mijn week al bijna om.


Maandag


Eerste proefwerk weer sinds de proefwerkweek.


We moeten ook weer een Engels boekje lezen. Die avond at ik er lekker een cracker met boursin bij :) Heerlijk!

Dinsdag


Mijn look van Dinsdag vond ik best mooi. Ik gebruikte een kleur die ik bijna nooit gebruik. Een beige, matte kleur (the mail van Sleek oh so special) en de donkere groene kleur die je in een eerder artikel voorbij zag komen.


Dinsdagavond moest ik terug naar school voor een beroepenavond. Ik had er niet super veel aan. Het was wel interessant, maar het hoeft niet nog een keertje voor mij.

WoensdagWoensdagmiddag vrij :)
Multitasken! De loopruimte van de Cavia's verschonen en Jip uitlaten.


Die middag nog even langs Kruidvat en daarna door naar de ortho..
Bij de Kruidvat kocht ik drie producten van de trend editie Cookies & cream. Dat klinkt gewoon al leuk! :) Ik kocht de blush en twee oogschaduws

Donderdag


 Van donderdag heb ik maar een foto, omdat het nogal een drukke, stressvolle dag was. Ik moest die avond dansen en ik moest voor het eten zorgen. Ik begon te laat met pannenkoeken bakken en daardoor kon ik na het dansen pas eten.
De pannenkoeken waren wel heerlijk :) Ik doe er vaak kaas op. Klinkt raar, ik weet het. Dan doe je beslag in de pan en dan geraspte kaas. Ik vind het erg lekker.


Vrijdag


Lekkere, grote, zoete aardbeien van de Jumbo! Zien ze er niet heerlijk uit? Rond Pasen gaan we altijd met de turnvereniging paaseieren verkopen. Meestal doen wij met de groep in plaats van turnen wel eens eieren verkopen. Op de terugweg maakte ik wat mooie zonsondergang foto's.

Zaterdag


Gleeee! Ik probeer het vaker te kijken, want ik kijk misschien twee afleveringen per week. 
Wacht maar tot de meivakantie :p


Foto's maken van mijn nieuwe aankoopjes.


Die avond keken we Mirror mirror. Een vorm van sneeuwwitje.Ondertussen nagels lakken. Over deze twee lakjes komt een review binnenkort!

Zondag


En dan laat ik mijn nieuwe roze oogschaduw vallen. :( Ik had wel geluk dat ik de foto's al gemaakt had.
Heerlijk dit! Een berliner bol. Ik vind ze zo lekker. Een zacht broodje met jamvulling en (poeder)suiker boven op. 


We gingen trouwens nog even naar het dorp, ik kocht alleen dit tijdschrift. Ik zag hem langskomen op Twinkelbella en het leek me een leuk tijdschrift! Ik nam hem dus mee.

Eind deze week begint Pasen. Ook staan er wat proefwerken op de planning. Verder veel bloggen :)
Hoe was jouw week?

5 opmerkingen:

 1. Ziet eruit als een leuke week! Ik had een ó zo slechte week. Werkelijk waar; alles mislukte haha. En wauw, je look van dinsdag is inderdaad mooi. :D

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Ik vind het trouwens helemaal niet gek dat je kaas op je pannenkoeken doet hoor; dat vind ik ook echt heerlijk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je look die je dinsdag hebt gemaakt, is inderdaad echt mooi.
  Leuke foto's om te zien :D
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het is life niet live... -___-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps, slecht van mij haha! Ik zal het even aanpassen, kan gebeuren..

   Verwijderen