vrijdag 11 april 2014

Favorites of March
Voortaan vind je in het begin van een maand, mijn favorieten die ik afgelopen maand heb gekocht of wat ik de afgelopen maand erg vaak heb gebruikt. Vandaag mijn favorieten van Maart! Lees je mee?
Ik begin met twee producten van de Hema. De gel liner en de cream eyeshadow brush. Over de gel liner kan je hier een review lezen en de kwast heb je misschien alleen voorbij zien komen in een shoplog.
De gel liner vind ik gewoon zo fijn! Hij werkt gewoon goed en de substantie vind ik ook erg fijn. Het kwastje wat erbij zit, werkt ook prima! Eerst had ik een eyelinerstift, maar die droogde na een paar weken al uit. Een nieuwe was dus wel nodig!
Met de kwast kun je heel precies in je arcadeboog werken. Ik heb vaak dat het 'uitloopt'. Te dik zal ik maar zeggen. Deze kwast is ook heel dun en redelijk lang. Hij brengt cream eyeshadow ook erg fijn aan. Daar is ook eigenlijk ook voor :p


Door naar Essence! Ik ben helemaal fan van de Essence longlasting lipsticks! Ik heb er nu twee natural beauty en coral calling. Vooral Natural beauty vind ik mooi. Een 'my lips but better' kleurtje. Een zacht roze nude kleur.
Ook het longlasting eye pencil van Essence ben ik erg tevreden mee. Hij heet Berry Merry, een donker bessenkleurtje! Hij brengt snel en goed aan. Soms vlekt hij wat, maar omdat hij zo mooi is, zie ik het door de vingers :p
Klik hier voor de review van de lipstick of hier voor het oogpotlood


Ik was zo blij toen ik de douchecrèmes van Treaclemoon zag staan! Ik nam er dus zeker eentje mee. Those lemonade days ruikt naar citroensnoepjes! Hoewel ik totaal niet hou van citrussnoepjes, ben ik na een paar keer douchen er toch wel fan van geworden. De geur, niet de snoepjes ;p En wow, wat een grote fles! Er zit wel sls en alcohol in, maar hij droogt mijn huid niet uit.
Van Treaclemoon wil ik zeker nog eens wat uitproberen.
Klik hier voor de review


Op het moment lees ik Spotgaai. Het derde deel van The Hungergames. Ik ben bijna halverwege en het is zo spannend! Katniss wordt de spotgaai (soort van symbool) voor de revolutie/oorlog. Echt zo'n verhaal waar je verder in moet lezen. Elk hoofdstuk eindigt met een soort cliffhanger, dus net op het punt dat er iets heel belangrijks/spannends gaat gebeuren.

Dat waren mijn favorieten van Maart!
Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?


1 opmerking: