maandag 7 april 2014

Welcome to my life #14


Als allereerste sorry dat er gister geen artikel online kwam! :( Ik had een toernooi en was erg laat thuis, namelijk 10 uur! Normaal is het rond half 8. 
Afgelopen week was een lekker rustig weekje, ik had niet veel huiswerk, nog steeds geen proefwerken. Maandag vrij, maar wel een bezoekje aan de huisarts gebracht en verder nog heel veel foto's gemaakt!


MaandagMaandag had ik vrij. De proefwerkweek zit er namelijk op en de rapportvergaderingen beginnen! 
'S morgens ben ik naar buiten gegaan om foto's te maken. Er zitten echt mooie tussen, al zeg ik het zelf :p
Ik wil als ik veel foto's heb weer een foto artikel maken. De eerste kan je hier zien.


Ik moest om 1 uur bij de oogarts zijn. Ik merkte namelijk dat mijn ogen achteruit gaan en als ik dat merkte, moest ik me weer melden. (lang verhaal wat ik heb).
Daarna zijn we naar de Dm in Duitsland gegaan. Korte shoplog:
- Essence parfum like a first day in spring (toepasselijk!)
- Essence longlasting eye pencil 18 berry merry
- P2 nagellak 050 royal residence
- Treacle moon those lemonade days
- camera standaard (deze komt niet van de Dm af, maar de mijne was kapot)

 Dinsdag


Bij de Dm namen we ook nog wat lekkers voor de Cavia's mee, wat Vlekkie ook lust! Ik ga er voortaan elke dag even langs met de stengel. Als ik hem daar ophang, dan eten de kippen het op!


Die avond begon ik met foto's maken van het Essence longlasting eye pencil.

Woensdag


 Woensdag ben ik al rond lunchtijd thuis :) Ik maakte weer eens wentelteefjes. Dat had ik lang niet meer gehad!


Mijn pakketje was ook eindelijk binnen, na een paar weken. Bij mini in the box is het wel goedkoop, maar het duurt best lang voordat je het hebt. Ik kocht een ring en oortjes. De ring is een kroontje, dat zie je op de foto wat minder goed. 


Onder het huiswerk maken, brandde ik de geur mango. Heerlijk!


Nog meer foto's maken!


Kijk hoe lief! :)

DonderdagDrinken uit de vijver... Dat doet ie de laatste tijd wel vaker. Terwijl ze wel gewoon (schoon) water hebben in het hok.


Neee! Regen :( Gelukkig was het niet veel.

Vrijdag


Vrijdag na school bleef een vriendin van mij bij mij logeren. Ik deed weer eens wii sport resort. Dat was een lange tijd geleden dat ik dat had gedaan!


We moesten die avond oppassen. We keken naar de film/documentaire van Katy Perry. 

Zaterdag


Appeltaart! Heerlijk :)


 Na het beetje huiswerk dat ik had, begon ik vooruit te werken aan mijn blog. De volgende dag namelijk een toernooi!

Zondag


'S morgens stond ik wat eerder op en nog even te werken aan mijn blog. Er komen nog een aantal reviews aan en nog een favorites at the moment.


Pas geleden vond ik art academy voor op de Nintendo Ds weer eens terug. De Nintendo Ds was echt lang geleden dat ik dat had gedaan. Art Academy is best leuk :p
Daarna had ik een toernooi. Om half 1 vertrekken. We waren om 2 uur op het toernooi en we hoefden pas om 7 uur op te treden.. De hele middag had ik daar dus een beetje rond gehangen. Naar dansen gekeken en gegeten :p We zijn 3de geworden van de 4 met goeie punten :) Uiteindelijk was ik om 10 uur thuis, ik moest nog eten en de glitter van mijn gezicht boenen. Blijkbaar had ik het er niet goed genoeg afgehaald, want vandaag zat er nog wat in mijn wenkbrauw!

Dat was mijn week! Volgende week voor de eerste keer sinds de proefwerkweek weer een proefwerk. Ook voor de profielkeuze nog een gesprek en een beroepenavond. Dan praten oud-leerlingen over hun opleiding.
Hoe was jouw week?

3 opmerkingen:

  1. Leuk verslag over je week! Is de film over Katy Perry leuk?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De film is een documentaire. Katy vertelt dan over haar tour van 2012, hoe dat ging en hoe ze begon. Ik vind hem erg leuk :)

      Verwijderen