woensdag 2 april 2014

Kruidvat rozen handcrème


In de shoplog van vorige week kon je al zien dat ik een nieuwe handcrème had gekocht. Mijn hand- en nagelcrème van de Kruidvat is bijna op, dus ik zocht alvast een nieuwe uit. Ik koos voor de variant met de roosjes. Alweer koos ik voor het Kruidvat merk, waarom? Ik was erg enthousiast over mijn vorige! Nieuwsgierig naar deze? Lees dan mee ;)
Dus.. De rozen handcrème van Kruidvat. Volgens mij was dit een van de eerste uit de lijn hand therapy.  Je hebt nog 7 andere varianten. Ik ga ze niet allemaal uittesten, maar er zal er nog zeker eentje langskomen :)
Even kijken wat Kruidvat vertelt:


In een notendop: Maakt de huid van je handen soepel en laat een lekker geurtje achter.
Dat willen we horen! Nu door naar de ingrediënten:Hmm... Jammer dat het rozen gedeelte helemaal achteraan staat. De sheabutter waar ze het over hadden, zit er dan weer midden in. Gelukkig zie ik geen siliconen en parabenen. Die zie je ook bijna niet in de producten van Kruidvat. Ga zo door, Kruidvat! :) Er zit wel parfum in, maar voor mij niet zo'n groot probleem.


De dop is niet zo speciaal. Wat wel misschien een probleem kan zijn, is dat de tube best 'gevoelig' is. Als hem stevig vast houdt met de dop open en omlaag, dan komt er soms al wat uit. Dus ga niet te hard knijpen, anders is hij zo leeg! Als er al wat uitkomt, is het vaak ook teveel en dan zit met teveel handcrème op je handen.


De substantie vind ik perfect. Niet te waterig en ook niet te dik. Hij smeert soepel en trekt goed in. Een rozen crème hoort natuurlijk ook lekker te ruiken! En ja, hij ruikt best lekker. In het begin een beetje wennen, maar het ruikt niet slecht. De hand- en nagelcrème had wel een aparter geurtje, waar ik wat langer aan moest wennen.
Als mijn handen droog zijn, werkt deze crème prima! Hij maakt mijn handen weer zacht en soepel. Het is niet dat ik na een tijdje weer moet smeren. Meestal heb ik er dan geen last meer van. Ik gebruik hem ook na het handen wassen, vaak heb ik daarna een droog gevoel en dan werkt hij ook prima!


Ik ben (alweer) erg tevreden over deze handcrème. Deze variant zou ik eerder kopen dan de hand- en nagelcrème, puur om de geur. De werking is hetzelfde. Deze ruikt best lekker. Past ook goed bij het weer van de afgelopen dagen :)
Je kunt deze handcrème kopen bij de Kruidvat voor €2,49

4 opmerkingen:

  1. Hmmm rozen geur is altijd goed. De handcreme klinkt fijn <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij lijkt me erg fijn! Ik ben dol op handcremes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit lijkt me een fijne handcrème!

    BeantwoordenVerwijderen