vrijdag 4 april 2014

Hema gel liner


Via Disfordazzle maakte ik kennis met deze gel liner van de Hema. Dat kwam goed uit, want ik werd die stift eyeliner van mij helemaal zat! Hij is bijna uitgedroogd en doet het gewoon niet meer zo goed. Vorige week nam ik deze mee. Vandaag de review!
 De gel liner bestaat uit drie delen. Een potje met de 'gel' erin. De dop en het kwastje.
 

Ik dacht dat dat kwastje echt niet bij mij zou werken. Maar raad eens? Het werkt erg gemakkelijk! Hij ligt gemakkelijk in hand. De haartjes zitten stevig op elkaar en loopt een beetje spits naar boven. Het kwastje vind ik veel fijner dan ik dacht. 


Een gel liner dus. Ik had geen idee wat ik daarvan moest denken. Als ik eerlijk ben, had ik dit niet verwacht. Tenminste, als ik gewoon zo kijk. Hij ziet er erg hard uit, maar als je met het kwastje erin bent gegaan, merk je dat hij vrij zacht is. De substantie is een beetje romig, maar ook best stevig.
Door naar de swatch!

zonder flits
met flits

Wauw! Zie je hoeveel pigment hij heeft! Hij gleed soepel over mijn hand en liet een mooie mat zwarte streep achter. Ik kon niet wachten om hem te proberen!


Het lijntje maken ging veel gemakkelijker dan ik dacht. Ik ging met mijn kwastje langs de zijkant, dat vind ik makkelijker dan er gewoon in te dippen. Toen ik hem voor de eerste keer gebruikte, zat er een klontje op mijn kwastje. Ik probeerde het gewoon maar met een klontje erop. Ik bracht hem aan en zag helemaal niks van het klontje! :) Hij was ook niet veel te dik, helemaal niks. Pluspunt! :)


Ik ben zeer tevreden over deze gel liner van de Hema! Het pigment is super, het kwastje werk goed en het is gewoon erg praktisch, vind ik. De eerste keer ging wel een beetje moeizaam, maar de tweede keer ging gewoon goed. Ik gebruik hem veel liever dan zo'n stift eyeliner. Als je dit kwastje niet fijn vindt, dan kun je nog altijd een eyeliner kwastje kopen, maar ik denk dat dat niet nodig is! :)
Deze gel liner is te koop bij de Hema voor €4,- Als ik me niet vergis, is hij ook te koop in het blauw.
Ken jij deze gel liner van de Hema al?

3 opmerkingen:

 1. Het kwastje ziet er handig en fijn uit! Wat een goed gepigmenteerde kleur zwart :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de gel eyeliner vaak gezien in de Hema maar wist niet of dit een goede eyeliner is.
  Met het kwastje lijkt het me alleen zo moeilijk om aan te brengen.
  Maar goede tips!
  X

  BeantwoordenVerwijderen