zondag 27 april 2014

Like: pink eyeshadow
De laatste tijd kies ik vaker voor roze oogschaduw. Vooral nu ik die lichtroze kleur van Essence cookies&cream heb. In dit artikel leg ik uit hoe ik de roze oogschaduw gebruik en waarom.

Dit was mijn eerste look met een donker roze/paarse kleur. Ik begin met een roze shimmer kleur op mijn bewegend ooglid. Op de buitenkant van mijn ooglid bracht ik een donkerpaarse kleur aan. Tot slot een matte bruine kleur in mijn arcadeboog. (Klik)
Dit is een wat donkere look dan de rest. 


De look die ik voor dit artikel maakte, bestond uit alleen maar roze en paarse kleuren. Ik bracht weer een roze shimmer kleur aan op mijn bewegend ooglid. Ook bracht ik de donkerpaarse kleur weer aan. Maar zie je hoe die lichtroze kleur in mijn arcadeboog het weer een heel andere look maakt. 


Hier draag ik een lichtroze kleur op mijn bewegend ooglid en een donkergroene kleur op de buitenkant  van mijn ooglid en in mijn arcadeboog. Ik weet niet wat het is, maar ik vind hem erg leuk :)


Deze look zag je eerder deze week. Dit is namelijk de sweet sugar look. Ik vind deze zo mooi, omdat hij lekker licht en fris is. Dit noem ik nou lekker naturel :p Dat vind ik het leukste ook de lichtroze kleur.


Deze bestaat ook alleen maar uit roze kleuren. De kleuren die je vooral zag voorbijkomen, komen ook allemaal terug in de looks. De twee roze shimmer kleuren komen uit het Sleek Oh so special palette. Gateau zie je hier ook terug. (klik)

Van links naar rechts: gateau (Sleek oh so special), plum up the jam (catrice) en macaron c'est bon (Essence cookies&cream)

 Ik ben benieuwd wat jouw mening is over roze oogschaduw. Ik vind roze oogschaduw mooi, omdat het lekker fris kan zijn. Vaak gebruik ik een lichte kleur in mijn ooghoeken of een kleur zoals op de foto links in mijn arcadeboog.
Wat vind jij?

3 opmerkingen:

  1. De roze tint staar je zo mooi!♡
    Helaas is roze geen kleur voor mij. Laatst had ik roze gebruikt in mijn ooglook en toen vroeg een vriendin of ik last van hooikoorts had... :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat jammer! Misschien moet je voor een zachtroze kleur gaan.. Sommige kleuren roze zijn ook erg 'link' om mee te werken.

    BeantwoordenVerwijderen