dinsdag 1 april 2014

Winkels die ik wil bezoekenSinds ik in het blogwereldje zit, heb ik kennisgemaakt met veel nieuwe merken en soorten producten. Waar ik ook kennis mee heb gemaakt zijn de verschillende winkels. Winkels waar ik nog helemaal niks van afwist, maar wel super leuk/goedkoop zijn. Vandaag schrijf ik over de winkels die ik nog heel graag een keer wil bezoeken. Sinds gister kon ik er al eentje wegstrepen. Namelijk de Dm in Duitsland. Ik ga geen shoplog maken, omdat ik te weinig heb gekocht voor een aparte shoplog (vind ik tenminste). Volgende week kun je het terug vinden in live my week.


Ik ontdekte Boohoo toen verschillende bloggers die trip naar London hadden. Ik wil sowieso een keer naar London en dan ga ik zeker naar Boohoo! :)
Ik ging even rondsnuffelen op de site en merkte dat ze hele leuke kleren hadden! Teske had ook een keer een artikel over allemaal die mutsen met zo´n oortjes. De jurkjes die ik op de site zag, zijn ook super leuk! Je hebt echt heel veel keuze. Voor de zomer wil ik heel graag zo´n skaterjurkje. Misschien van Boohoo? Of hebben jullie nog tips voor mij?


 Forever 21 zag ik heel vaak bij Teske voorbijkomen. En ja, dat snap ik nu wel! Als ik me niet vergis zijn er wel winkels van Forever 21 in Nederland. Als ik daar tussen de shirtjes kijk, zie ik heel veel crop tops en dan zijn ze ook nog zo leuk! Hopelijk loop ik ook een keertje naar binnen ;)


Kiko is helaas niet in Nederland te koop. In Italiè wel, dat weet ik zeker, maar ik weet verder geen landen. Kiko lijkt mij een heel fijn make-upmerk. Als ik zo rond kijk op de site, heb ik heel vaak van die momentjes: hebben! Vast wel een herkenbaar probleem :p Maar om te bestellen, moet je aan de 25 euro zitten.  
Wat ik heel graag wil is de mixing solution van Kiko. Die lijkt mij erg handig.


Lush zit er ook tussen. Als je allemaal die limited editions voorbij ziet komen op allerlei blogs... Dan wil ik gewoon in bad gaan met zo´n leuke bruisbal! Maar helaas is ons bad weg. Net toen ik lush ontdekte! Flauw hoor.. :p
Maar er zijn niet alleen bruisballen. De massage bars en gewoon de zepen lijken mij ook erg fijn en volgens mij ruiken ze ook nog eens heerlijk!
Ik wil ook gewoon een Lush winkel binnenlopen voor de geur. Oké haha, niet alleen daarom! :)


Nu ik een theeleut ben geworden. Weet ik natuurlijk ook af van de teabar!
De teabar heeft gewoon zoveel smaken, vooral vergeleken met mijn Pickwick ;p Ik wil erg graag iets proberen van de Teabar. Hun populairste smaak is notendroom. Dat klinkt al heerlijk! Die zou ik ook heel graag uit willen proberen.


Ik ontdekte yankeecandle door Diana (disfordazzle). En ja hoor, ik moet daar gewoon een paar lekkere geurkaarsen van hebben! Ik wil vooral nieuwe geuren voor in de zomer. Zo´n bloemige en fruitige geuren. Op het moment brand ik scentchips. Niks mis mee, maar ik denk gewoon dat kaarsen makkelijker zijn. Mijn scentburner wordt namelijk snel vies en dan moet ik doe weer poetsen. Een pluspunt van die kaarsen, dan heb je nog een leuke pot over. Als je hem goed schoonmaakt ;)

De meeste winkels die ik wil bezoeken liggen in Amsterdam. En laat dat nou net bijna aan de andere kant van Nederland liggen. :( Ach, ik ga er wel een keertje naar toe! ;)

Heb jij nog winkels die graag wilt bezoeken?1 opmerking: