woensdag 23 april 2014

Sweet sugar


Pasgeleden kreeg ik wat ideeën binnen voor een look. O.a. een sweet sugar look! Allemaal lichte pastelkleurtjes, vooral zo'n roze tinten :) Ik merk dat ik roze tinten best vaak gebruik de laatste tijd. Voor deze look gaf ik het essence all about candies palette ook nog eens een kans, want hij wil nog niet altijd even goed met mij meewerken.. :p
Kijk je mee?
Wat je hier allemaal ziet liggen:
- Catrice all around mascara
- essence oogschaduwbasis
- allerlei kwasten (eyelinerkwast, cream eyeshadowbrush, eyeshadowbrush, blendkwast en een kleine puntige kwast)

Doordat ik lichte kleuren gebruik, zijn de foto's soms wat onduidelijk. De kleuren zijn namelijk lastig om goed vast te leggen.


We beginnen met een 'naakt' oog. Geen spoortje make-up te vinden.


Als eerste bracht ik de oogschaduwbasis aan. Daarna de gele kleur uit het essence all about candies palette (over mijn bewegend ooglid).


De roze kleur macaron, c'est bon kwam over bijna het gehele bewegende ooglid. De gele kleur viel een beetje naar de achtergrond, dus die werkte ik nog een beetje bij.


De stap die je niet zo goed ziet.. Ik bracht de paarse kleur uit het Essence palette aan op de buitenkant van mijn bewegend ooglid. Dan weer alle kleuren beetje bijwerken.


Als laatste pakte ik de roze kleur uit het Sleek palette en bracht die in mijn arcadeboog aan. Deze bracht ik van het einde van de arcadeboog aan tot de gele oogschaduw. Als laatste even alle kleuren bijwerken en klaar!


Even nog een foto met flits.
Ik maakte de look af met de donkerblauwe kleur van het Sleek palette, hiermee maakte ik een eyeliner lijntje. Een likje mascara en het berry merry oogpotlood en ik was klaar! Dat was mijn sweet sugar look! Ik vind zo'n lichtere oogschaduw steeds mooier worden. Deze look is ook erg leuk voor in de lente :) Het Essence all about candies palette wordt steeds makkelijker te gebruiken, vind ik. Alleen de paarse kleur is niet zo goed gepigmenteerd.
Wat vind jij van de look? 

4 opmerkingen:

  1. Wauwie! Mooie look heb je gemaakt, staat je goed! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie, lichte look heb je gemaakt! Vind hem heel goed bij het voorjaar passen :)

    BeantwoordenVerwijderen