donderdag 3 april 2014

Green park


Vandaag laat ik weer een look zien. Een look die ik de laatste tijd best vaak gebruik. Hij is ook erg snel klaar, wat ook fijn is voor in de morgen als je haast hebt! Of gewoon weinig zin hebt, maar dat komt niet vaak voor bij mij! :) 
Ik gebruik voor deze ooglook alleen dit palette. Hij komt niet van een drogisterij af of een parfumerie. Hij komt  van de big bazaar af! De Big Bazaar verkoopt ook make-up, maar dan goedkoper! Het zijn volgens mij producten die al een tijdje uit het assortiment zijn. Dit palette heet green park. Het bevat groene en bruine tinten met allemaal gouden glitters. Voor deze look gebruik ik de twee verschillende driehoekjes. De bruine met gouden glitters en donker groen met gouden glitters.We beginnen met een 'naakt' oog.


Nadat ik de oogschaduwbasis had aangebracht, bracht ik over mijn bewegend ooglid de bruine kleur aan. Door de gouden glitters/gloed neigt hij naar groen.


Daarna de donker groene kleur. Die bracht op de buitenkant van mijn ooglid aan tot net niet de helft. 


Zonder flits                                                                                                  met flits

 Even blenden en desnoods de kleuren beetje bijwerken. En dan heb je een simpele look met toch wat kleur.


De look zie je zitten, maar is wel draagbaar. Meestal combineer ik deze met een bruin of groen oogpotlood. In dit geval bruin. Een likje mascara en klaar!

Draag jij wel eens vaker groene oogschaduw?3 opmerkingen:

  1. Ziet er erg mooi uit! Zelf draag ik eigenlijk nooit groene oogschaduw, ik weet ook niet waarom, haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie look! En wat draag je een gave ketting op de full face foto zeg!

    BeantwoordenVerwijderen