woensdag 30 april 2014

First impression: NYC intense lip color & Catrice oogpotloden
Van 17:00 tot 20:00 is/was het 1+1 gratis op alle make-up bij de Kruidvat! Ook al had ik me voorgenomen om niks meer te kopen, kon ik deze actie niet laten liggen. Ik ging met een paar eurootjes op zak richting Kruidvat en kocht wat ik wilde. Ik kocht 4 producten: 2 NYC intense lip color, Catrice kohl kajal en een Catrice longlasting eye pencil. Vandaag mijn eerste indruk!

Wat sowieso op mijn lijstje stond was minstens 1 intense lip color van NYC. Ik koos voor een 020 Riverside Rose en 011 Brooklyn Brown Stone. In totaal zijn er 12 kleuren.


Riverside Rose is een oudroze kleur. In het begin dacht ik dat hij te donker zou zijn voor mij. Dat viel reuze mee! Dit lijkt mij een hele mooie, zachte kleur.

Brooklyn Brown Stone is een bruin roze kleur. In het ene licht lijkt hij roze en in het andere bruin. Deze is met swatchen ook lichter. Ik wreef ze ook iets te gemakkelijk uit.


Doordat ze licht zijn en snel uitveegbaar, twijfel ik of ze lang en goed blijven zitten. De textuur is wel romig, dat lijkt me erg fijn met het aanbrengen!
Ik heb gemixte 'gevoelens' over deze producten..


Verder stond op mijn lijstje nog een opvallend oogpotlood. Ook wilde ik zo'n big bright eyes jumbo pencil van Essence, maar helaas staat die in het tweede schap van Essence en dat hebben ze in mijn dorp niet. :( Daarom koos ik voor dit longlasting eye pencil van Catrice, want hij heeft zo'n zelfde kleur. Budget vervangt budget :p


Een kohl kajal van Catrice had ik al. Namelijk een grijze, 070 take the greyhound. Ik ging naar de Kruidvat met in mijn hoofd een paarse of een gouden/fel bruine kleur. Uiteindelijk werd dat paars, 150 Purple Du Soleil.


Het pigment is echt super! De textuur vind ik ook prettig, niet romig, maar ook niet hard. Bij mij kietelt zo'n hard oogpotlood altijd :p
De kleur vind ik erg mooi, een redelijk donker paarse kleur. Je had ook een lila potlood, maar ik vond hem met het swatchen niet zo mooi.

Ik wilde dus eerst een big bright eyes eye pencil. Dat werd het dus niet. Wel deze longlasting eye pencil van Catrice. Ik heb al twee zo'n eye pencils van Essence. Ik vind ze makkelijk in gebruik en geven veel pigment af. Laat ik eens voor de verandering er eentje van Catrice meenemen! Ik koos voor de kleur 100 Pearly Bird. Dit is een van de nieuwe kleuren. Een pluspunt is dat hij waterproof is! Ik verwacht dus dat hij langer blijft zitten op mijn waterlijn, dan die andere! De kleur past perfect bij de naam, echt zo'n parelkleur!


Dat waren mijn vier producten die vandaag heb gekocht! De reviews volgen nog.
Heb jij ook gebruik gemaakt van deze actie?

2 opmerkingen:

  1. Oh die potloden wil ik ook nog kopen. Thanks voor je fijne review. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die longlasting eye pencil van Catrice ziet er erg mooi uit! :)

    BeantwoordenVerwijderen