donderdag 10 april 2014

Treacle moon: Those lemonade days


Eindelijk heb ik een product van Treacle moon! Wel in het Duits, maar dat maakt niks uit. Hij komt namelijk van de Dm af. Over Treacle moon zag ik een keer heel erg veel van voorbijkomen. Ik wou er ook eentje! :p Ik heb veel geuren voorbij zien komen en those lemonade days leek me eigenlijk niet zo lekker. Citrusvruchten is gewoon niks mij. 

Net als de eau de toilette van Essence is dit weer eens iets heel anders voor mij. Een geur die ik niet snel zou pakken. Ik hou gewoon niet van citrusvruchten. Je zal mij ook niet vaak een gele of oranje snoepjes zien eten :p
De geur is zoet, maar ook heel fris. Hij ruikt naar citroentjes! Echt naar die snoepjes, dus in het begin twijfelde ik. Maar ik wou er heel graag eentje uitproberen! Ik nam hem dus toch mee en heb geen spijt!


 Even vertalen:
Ik hou van warme zomerdagen en wat ze met me doen... Je kent het gevoel.. als het in de buik zo leuk kriebelt en je moet grijzen zonder reden.

Ja ik ken het gevoel! :)
Door naar de ingrediënten.


Oei.. Ik zie sls, siliconen en alcohol. Niet zo goed voor een gevoelige huid! Parfum kan voor sommige ook een probleem zijn. Ik heb niet echt een gevoelige huid, maar veel mensen wel en dan is dit misschien niet zo goed...Het is een normale klikdop, maar ik heb het gevoel dat deze snel kapot kan gaan. 
De substantie is niet echt een crème, eerder een gel. Toen ik hem op mijn hand deed, smolt hij al een beetje! Het is een best zachte gel die makkelijk uitsmeert. Als ik me ga douchen met deze douchegel, dan blijft die heerlijke citroengeur nog een beetje hangen. Hoewel er allemaal 'slechte' ingrediënten in zitten, droogde het mijn huid niet uit.


Ik ben erg tevreden over deze douchegel! Hoewel de ingrediëntenlijst voor sommige een probleem kan zijn, droogte het mijn huid niet uit. En wat een grote fles zeg! 500 ml! Dat is zowat het dubbelen van wat ik normaal heb. Deze lekker grote fles kocht ik bij de Dm voor €3,95.
Je hebt nog heel wat andere geuren, bijvoorbeeld: lovely mint story, one ginger morning, my coconut island, her mango thoughts, her lavender story. En dan heb je er nog een paar! Genoeg keuze dus :)
Ken jij treacle moon al? Of heb je er zelfs al meerdere producten van gehad?4 opmerkingen:

  1. Citroen geur, lijkt me erg lekker! Een pluspunt dat je huid niet uitdroogt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij lijkt mij wel heel lekker! Ik heb zelf That Vanilla Moment, ook erg lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb de strawberry versie, ook heel lekker!

    BeantwoordenVerwijderen