woensdag 11 december 2013

Bolsius aromatic theelichtjes fresh linen


Bolsius aromatic, het is er al een tijdje. Gister had mam een pak van 18 theelichtjes meegenomen. En natuurlijk wou ik die reviewen!





De geur die ze meebracht is fresh linen, dus de theelichtjes ruiken naar net gewassen linnengoed. Ik vind zo'n frisse geuren altijd lekker ruiken. Verder ben ik een beetje van fruitige en kruidige geuren. Als je er zo aan ruikt, ruik je zeker net gewassen linnengoed!


 Ik brandde die zelfde dag in de avond 2 theelichtjes in de woonkamer. Dat was niet zo'n heel groot succes, je moest goed ruiken. Vandaag brandde ik er eentje in mijn kamer. Na een paar minuutjes was de geur verspreid over mijn hele kamer en bleef goed aanwezig. De geur is een beetje aan de citroen kant vind ik. Nu, na 3 uur hangt de lucht er nog een klein beetje! Normaal heb ik geurstokjes op mijn kamer staan, maar die ruik je niet zo heel erg. Ik merk dat kaarsen veel beter werken. Niet dat ik dat heel gek, maar ik merk toch een groot verschil. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat het aan het merk ligt.



Theelichtjes doe je altijd in een houder of je zet ze op een schaaltje. Deze houder heeft is wazig met zilveren uiltjes erop. Hij doet me denken aan de Xenos, maar komt van een woonwinkel af. Ik weet alleen niet welke.


Ik ben echt tevreden over deze theelichtjes van Bolsius. Hiervan zou ik graag nog een kaars willen, maar dan in een andere geur natuurlijk. De geuren bosbes, baked cookies en sugar & spice zou ik graag nog willen proberen! Bolsius aromatic kan je kopen bij winkels als Intratuin, maar ook bij supermarkten als de Coop. Deze theelichtjes komen van de Coop af voor (volgens mij) €2,50. Je kan de theelichtjes kopen in verpakkingen van 18 stuks en 30 stuks. 

Heb jij al iets van bolsius aromatc in huis?



4 opmerkingen:

  1. Oooh nu maak je mij wel heel nieuwsgierig naar deze geur! Ik heb ee kaars van bolsius in de geur appel maar deze valt mij helaas wel tegen omdat er weinig geur vanaf komt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha, wel jammer je kaars. Ik heb ook gehoord dat appel een beetje een kunstmatig geur geeft.

      Verwijderen
  2. Ik heb met valentijn een bolsius kaarsensetje gehad van mijn vriend, maar brand het allerliefste wax melts. die ruiken heel sterk :)! Liefs, Savannah
    PS; doe je mee met mijn winactie? zou ik erg leuk vinden.

    BeantwoordenVerwijderen