dinsdag 29 april 2014

Shoplog: Primark Essen (Duitsland)


Gister ben ik naar de Primark in Essen geweest. In Duitsland hebben ze geen Meivakantie, dus druk was het niet! Er stond zelfs geen rij voor de paskamers! (Op de kinderafdeling dan.. :p). Ook bij de kassa stonden we vooraan. Veel fijner dan in Nederland, maar helaas woont niet iedereen dicht  bij de grens. Klaar voor de shoplog?






Ik had nog pyjama's nodig of gewoon een kort broekje dat kan dienen als een pyjama. Ik kocht eentje met een jungle print, gecombineerd met een felroze hemdje. Het broekje lijkt net een zwemshort, maar zo voelt het totaal niet. Het voelt gewoon.. als stof :p Het hemdje voelt zo lekker zacht aan! Hij is ook enorm stretchy. Super fijn! 
Verder nog een roze broekje van zo'n joggingstof. Ook super zacht!


Ik wilde ook heel graag een zomerjurkje. Vooral voor gewoon thuis en op vakantie. En eindelijk heb ik een leuke gevonden. Ik twijfelde wel heel erg of ik hem zou meenemen. Toen vroeg mijn zusje wat mij tegenhield en eigenlijk kon ik niks verzinnen.. Dus hij ging mee en heb helemaal geen spijt! :) Hij valt wat losjes en in je taille zit een 'elastiek' waardoor het bovenste gedeelte een beetje poft. Het is ook best een stretchstof.


Wat ik nog mistte in mijn schoenenstash was een paar zwarte gympen die overal bijpassen. Zo'n gympen met plateauzolen leken mij ook erg leuk. En die vond ik! Ik zag ze ook al op de site van de H&M. Alleen daar waren ze wat duurder. 
De plateauzool is 4 centimeter. Ik merk weinig verschil met lopen, wel merk ik dat ze een beetje meeveren. Best fijn eigenlijk! 


Ik had nog geen fatsoenlijke sjaal, dus daar keek ik dan ook voor! En man, wat een groot assortiment aan sjaals! Ik koos voor eentje met een azteken print. Aan de uiteindes zitten turquoise bolletjes. 


De sjaal is ook een mooie filter :)

Ook kocht ik een statement ketting. Een goud met zwarte. Toen ik hem zag hangen, dacht ik dat hij voor mij te groot zou zijn. Dat viel reuze mee. Hij past ook perfect :) Ik ben alleen bang dat de zwarte steentjes er snel uitvallen.
Wat ook op mijn lijstje stond, was een tote bag. Het lijken me gewoon zo'n fijne, praktische tassen. Bijvoorbeeld als gymtas of als strandtas. Ik koos voor eentje met een meloenschijfje erop met bite me. Ik vond hem er zo leuk uitzien :)


Ik had ook echt een groter toilettasje nodig voor mijn make-up. Ik koos voor eentje met een slangenprint en wat roze 'vlakken. Deze hing er ook in het blauw.

Dat was mijn shoplog!
Wat is jouw favorieten item uit mijn shoplog? En ben jij wel eens naar de Primark in Essen geweest?

Mijn nieuwe lay-out is ook eindelijk klaar! 


4 opmerkingen:

  1. Gek op de Primark! Ik vind je sjaal en ketting echt gaaf! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je fijne items gekocht, lekker veel kleur! Love it <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke items heb je gekocht ! Je tote bag met een meloen erop vind ik erg leuk !

    BeantwoordenVerwijderen