dinsdag 25 maart 2014

Shoplog Maart 2014


Afgelopen weekend heb ik weer lekker geshopt, dus dat betekent dat er ook weer een shoplog komt! Ik heb mijn eerste peplum top binnen, verder heb ik mijn eerste lipstick(s) gekocht en ook een fatsoenlijke eyeliner! 




Dit is dan mijn peplum top! Deze kocht ik bij Top Fashion. In die winkel kom je heel erg veel terug wat nu op de markt gaat komen. De eerste keer toen ik daar binnen liep (vorige zomer), zag ik vanalles hangen van wat er afgelopen zomer op de markt was geweest. Ik hou niet van kleding passen op de markt. Daar voel ik me nog steeds niet gemakkelijk bij, dus dit is wel een goede oplossing! 

Ik kon daar kiezen uit heel veel verschillende. Je had ook nog normale zwarten die boven soort van doorzichtig zijn. Ook had je ze in vrolijke kleurtjes met een kralen kraagje. 
Deze paste mij toch het beste. Hij is met kant bekleed en is achter wat langer. Helaas is het daardoor lastiger om er een jasje over te dragen.
Volgens mij waren alle peplum tops one size.


Ik kocht ook deze turquoise top bij Top Fashion. Boven heeft hij houten kralen met een sterren erop en daar boven (nep)gouden pareltjes. Ik vind deze heel erg leuk voor in de zomer, maar ook erg leuk voor in de lente met jasje erover. Ik was sowieso nog opzoek naar een fatsoenlijke blazer. Die heb ik ook gevonden:


 Deze witte blazer met driekwart mouwen kocht ik bij Chick. Hij staat erg leuk over die top vind ik. Ik had ook niet gedacht dat een witte blazer zo leuk kan zijn!
Op de knoop staat een zilveren golf.


Deze broek kocht ik ook bij Top Fashion. Op de foto komt de kleur niet goed terecht. Het is namelijk een crèmekleurige broek. Hij is een beetje stretchy wat erg fijn is. De knoop is trouwens mat, dat vind ik ook erg leuk!


Mijn nieuwe zomerjas is ook weer binnen! De jas ook crèmekleurig, bijna dezelfde kleur als de broek. In totaal heeft hij vier zakken. Twee borstzakjes en twee op de buik.
De jas komt van Only af.


 Bij de Hema kocht ik twee nieuwe kwasten. Een blush kwast en een cream eyeshadow kwast. Over deze twee kwasten wil ik nog wel een review schrijven. De blush kwast is beetje fluffy en is schuin afgesneden. De cream eyeshadow kwast is vrij stevig en helemaal plat.
De blush kwast kost €3,10
De cream eyeshadow kwast kost €2,60


Diana van D is for dazzle is erg enthousiast over deze gel liner van de Hema. Ik was mijn stift eyeliner helemaal zat, ik vond hem gewoon vervelend worden. Ik wou hem ook wel eens proberen! Hier is hij dus, voor €4,-


 Misschien heb je het wel eens vaker voorbij zien komen, maar ik draag de laatste tijd steeds vaker een my lips but better lipstick. Ik ben erg nieuwsgierig naar de longlasting lipsticks van Essence. Ik nam 07 Natural beauty en 01 Coral calling. Er was alleen geen onbeschadigde coral calling, bij deze komt het door de lipstick zelf. Zo ziet het tenminste uit. Natural beauty is een oudroze kleur en coral calling een koraalkleur (goh!)
De longlasting lipsticks kosten €2,39 per stuk.


 Mijn handcrème is bijna op, dus ik kocht maar meteen een nieuwe. Ik was erg enthousiast over de hand- en nagelcrème van Kruidvat. Dit keer koos ik voor de rozen variant.
Deze kost €1,99


In live my weekend kon je al lezen dat ik de nieuwe platen die we vrijdag hadden gekocht erg leuk vond. Ik had er ook twee gekocht voor bij mij op de kamer. Ik koos voor breakfast at tiffany's en the seven year itch.
De poster zijn van aluminium en in de hoeken zitten gaatjes. Ik ga ze vast maken met punaises. Er zijn erg vel verschillende soorten. Ze kosten €2,49 per stuk.

Dit was mijn shoplog. Ik ben wel benieuwd of je die winkels als top fashion kent.


3 opmerkingen:

  1. Wat leuk, die aluminium platen voor op je kamer. Zou ik ook nog wel willen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuke dingen heb je geshopt! leuk om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke dingen heb je gekocht ! Ik heb ook coral calling van essence, hij is zo mooi !

    BeantwoordenVerwijderen