zondag 2 maart 2014

Live my weekend 2014 #9




Het weekend is voorbij, maar mijn vakantie begint! :) Helaas is voor sommige de vakantie al voorbij... Hopelijk hadden die mensen een leuke vakantie en voor de mensen waar de vakantie nog moet beginnen, wens ik alvast een fijne vakantie! :) Klaar voor live my weekend?



Zaterdag



Mijn zaterdag begon met een lekkere kop zwarte bessen thee en blogs bezoeken. Dit is een DIY van Kato, ze maakt hier een etuitje met duct tape! Super leuk :)


Na die foto van de ochtend heb ik de rest van de dag geen foto's meer gemaakt. Dit kwam omdat ik me echt beroerd voelde. Ik was wel nog naar een optocht geweest kijken. Toen we terug kwamen ging het al wat beter. We aten nonnevotten (jammie!) en ik dronk weer de zwarte bessen thee ;)


Voor de proefwerkweek moet ik 6 uur hebben gemuiswerkt. Ik moest nog 1,5 uur. Dat wordt dus nog even doorwerken in de vakantie. Elke dag 20 minuutjes, dan lukt het wel!


Zaterdag weer eens op een heel ander tijdstip het caviahok verschoont. Eerst even knuffelen ^.^


En dit is mijn trui na het knuffelen...


Oohh badass! Buiten het hok gekropen!


Als toetje maakte ik een appelbanaan smoothie met kaneel. Heerlijk! Komt nog een artikel over.

 Zondag



Mijn morgen was lekker rustig. Na de lunch ben ik naar buiten gegaan om te kijken of ik wat leuke foto's kon maken. Het wou niet echt lukken. Jammer!


Nieuwe blogs ontdekken door op random mensen te klikken. (reacties van Teske's blog :p)


Mmm... wraps!


Altijd als ik aan dit artikel begin met ik gaan kijken hoeveelste live my weekend het wordt...


Mini saucijzenbroodjes als avondeten. Heerlijk! Ik ben dan wel weer zo'n blij mens dat ze in de vorm van een smiley legt ;p


Dit was mijn weekend! Ik had een erg leuk weekend ;) Ik wil nog even zeggen dat de volgende live my weekend, net even anders is. Ik heb namelijk een weekje vakantie en wil dan de hele week doen in plaats van alleen het weekend. Natuurlijk wel wat minder gedetailleerd ;p. Dan wordt het dus live my week...
Hoe was jouw weekend?

5 opmerkingen:

  1. Ahh wat een lieve cavia! Hele leuke foto's :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke dingen heb je gedaan! Wat een lieve foto van je hamster en smakelijke foto van je wraps! Liefs, vanilles-x.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto's! Ik klik ook vaak verder op andere blogs om blogs te leren kennen :)

    BeantwoordenVerwijderen