zaterdag 29 maart 2014

Inspiratie lente/zomer looks


Wat een heerlijk weertje was het vandaag! Lekker buiten zijn, korte mouwen. Summer feelings! :) Om vandaag het artikel een beetje erbij te laten horen: allemaal looks voor in de lente en/of zomer. Ik heb via polyvore 10 looks gemaak, waarvan er eentje met alleen make-up is. Een paar had ik al wat langer geleden gemaakt, maar de meeste afgelopen week. Word je al nieuwsgierig? :)
( ik ga er niet teveel uitleg bij geven, gewoon een klein beetje)



Deze look begon met het jasje. Maar waar moest het in godsnaam mee combineren? Op deze look heb ik best wel lang gezeten. Uiteindelijk gewoon met een witte broek. Wat roze details erbij en klaar!



Ik zag de schoenen en ik wist dat ik die een keer zou gaan gebruiken! Ik combineerde ze met een felroze colbertje met een super schattige top. De ring met hakuna matata vind ik ook super leuk!



Een leuke, gekleurde broek. Lekker vrolijk! Bij deze zocht ik een shirtje met een watervalhals. Ik kwam alleen shirtje tegen die je vanaf de zijkant zag, niet zo'n heel groot probleem. Ik zocht nog een paar leuke ringen erbij. Een mooie lipstick en klaar!



Deze ziet er een beetje onduidelijk uit. Maar ja, even omschrijven dan! Een skaterrokje met een witte top en daarover een spijkerjasje dat tot ongeveer je taille komt. Panty eronder met all stars (met een plateauzool). Een statement ketting erbij en klaar!

Deze had ik al wat eerder gemaakt. Een schattig bloemenjurkje met een spijkerjasje. Sandaaltjes erbij. Leuke oorbellen en een tote bag erbij. En dan heb je een leuke outfit!


Weer een jurkje. Dit keer geel, maar wel weer met sandaaltjes. Ook weer een tote bag, maar met een ander patroon. Ik vind zo'n tote bags echt  leuk! Ik wil er ook wel een paar :)
Verder koos ik voor een lieflijk lipglosskleurtje. Nog een paar sieraden erbij.

Deze outfit had ik ook al wat eerder gemaakt. Ik hou van peplum tops! Dit is een donkergroene variant. Ik combineerde hem met een bloemenshort. Leuke statement ketting erbij. Ook een ring met een groen steentje. Alweer sandaaltjes! Kan je al een beetje achterhalen wat voor soort schoenen ik leuk vind? :p
Dit is mijn favoriet!


 Dit was een van mijn eerste. Een mintgroen bloesje met een high waisted short. Grappig tas erbij. All stars met spikes. Een paar gouden ringen erbij. Die aan elkaar zitten vind ik zo vet!
Weer een peplum top. En alweer sandaaltjes! Dit keer gecombineerd met een short en gouden sieraden. Ik deed er nog een leuk tasje bij. Beetje make-up. (kijk die blush! Hij ziet er echt mooi uit)


Als laatste nog de make-up look. Ik begon met het Sleek garden of eden palette. Die wil ik zo graag! Ik hou van groene tinten oogschaduw. Ik zette er een lipgloss bij met een oudroze kleur. Weer zo'n lichte, lieflijke blush. Een groen lakje. Ook nog een parfum (rise van Beyoncé) en een mascara.

Dat waren de tien looks! Ik weet wel wat ik ongeveer wil van zomer kleren :) Ik ga ook op zoek naar zo'n lichte blush en natuurlijk een paar leuke sandaaltjes! Het liefste met een sleehak.
Ik ben wel benieuwd wat jij leuk vind voor de lente/zomer en wat vind jij de leukste look die ik hier liet zien?

5 opmerkingen:

  1. Wat een leuke schrijfstijl heb jij! Hele mooie looks, ik zou ze allemaal wel willen hebben hahah
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke combinaties! Ik wil nu zo graag zomer shoppen, haha :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha ik wil ook wel alles!
    Ze zien er zo leuk uit.

    Liefs nailsbyfml

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw wat een goede smaak heb jij, echt dezelfde als ik haha. Ik zou alles wel willen hebben/kunnen dragen <3 Love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie combinaties heb je gemaakt zeg! Ik vind vooral rokjes en jurkjes erg leuk, maar de peplum top vind ik ook erg gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen