woensdag 26 maart 2014

Essence longlasting lipsticks


Dit zijn ze dan. Mijn eerste, echte twee lipsticks! Ik ben er erg blij mee. Toen ik ze ging kopen, wist ik al meteen voor welke kleuren ik ging. Namelijk coral calling en later kwam daar natural beauty bij. Ik zag ze een tijdje terug erg vaak voorbijkomen en werd erg nieuwsgierig. De laatste weken draag ik vaker lipstick, maar dat was geen fatsoenlijke. Ik greep mijn kans en nam deze twee mee!




Verpakking
De verpakking heeft een matte zwarte kleur. De gekleurde ring laat al zien met wat voor kleur je te maken hebt. Op de bovenkant van de dop staat de letter e van Essence.


Wat essence zegt over de longlasting lipsticks: langdurige liefde ... je wordt gewoon echt verliefd op de longlasting lipsticks van essence. de lipsticks geven je lippen urenlang intense kleur zonder ze uit te drogen. je vindt zeker jouw favo kleur - van felroze en bessenrood tot subtiele nude tinten. het essence logo op de lipstick en de matte, zwarte verpakking met een ring van de bijbehorende kleur zijn echte blikvangers!

Nou blikvangers zijn het zeker! Urenlang een intense kleur, klinkt zeker niet slecht! Ben benieuwd of het waar is.


Ik koos voor de kleuren 07 natural beauty en 01 coral calling. Natural beauty is een oud roze kleur en coral calling een koraal kleur.


Links zie je natural beauty en rechts coral calling.
De lipsticks gleden gemakkelijk over mijn huid en gaven ook nog eens een goed pigment af. Erg intens! De textuur is ook erg fijn, niet te creamy.


Natural beauty

Wat een mooi subtiel kleurtje! Een oudroze kleur die wel bij overal pas. Dit is precies de goede kleur waar ik mee wou beginnen. :) Een prima my lips but better kleurtje!


Coral calling

Deze is ietsje feller en rozer. Met het swatchen was hij wat minder roze, maar dat vind ik niet erg! 
Wat me opvalt is dat ze best wel glossy zijn. 



Longlasting zijn ze helaas niet. Ze blijven een paar uurtjes zitten en een maaltijd overleven ze ook niet. Bijstiften is dus wel nodig! Ze drogen mijn lippen niet uit, na de eerste keer aanbrengen wel een beetje. Dat trok wel weg nadat ik ze vaker ging gebruiken.
Ik vind ze er erg mooi uitzien en ze doen het voor €2,39 goed! Deze longlasting lipsticks zijn in 12 verschillende kleuren te koop bij Kruidvat of Trekpleister. Er zijn trouwens niet zo heel lang geleden twee kleuren bij gekomen: 12 blush my lips en 13 love me.
Heb jij al een longlasting lipstick van Essence geprobeerd? 

3 opmerkingen:

  1. Ik vind ze er allebei heel erg leuk!
    Mooie kleuren heb je gekocht.
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie kleuren! ik moet toch maar eens van de essence lippenstiften aan gaan schaffen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige, lieve, snoepige kleurtjes <3

    BeantwoordenVerwijderen