vrijdag 31 oktober 2014

OOTD: It's autumn!
De herfst, wanneer korte mouwen verdwijnen en de wat dikkere truien tevoorschijn komen. Laatst regende het veel zeg! Het was ook een stuk kouder. Ik had een warme trui uit de kast gepakt en ik dacht: hup naar buiten, outfitfoto's maken! Want dit is mijn eerste herfstlook!
Wat ik droeg:
Trui - Sting
Spijkerbroek met scheuren - markt
Zwarte, leren laarsjes - Van Haren
Fijn kettinkje - Primark


De trui is ontzettend fijn. Het is eigenlijk een tussentrui. Je weet wel, zo'n trui die niet dik is, maar ook niet dun. Perfect voor het najaar dus!
De broek, ja.. Eigenlijk gewoon een simpele broek die ook net wat dikker is dan normaal. Hij heeft scheuren, die nu toch een beetje kapot gaan. (Dat klinkt heel raar, haha!)


 Dit kettinkje is de laatste toch wel mijn favoriet! Ik kocht hem bij de Primark in set van drie. Deze vond ik juist het minste en nu draag ik hem toch het vaakst. Hij is een erg fijn kettinkje en daarom kan hij misschien snel kapot gaan, maar ik ben er zuinig op!


Mijn nieuwe, oh zo geliefde laarsje draag ik ook vaker. Mijn spijkerstofgympen zijn vervangen! Dat was eigenlijk ook wel nodig, ze zagen er niet meer uit. Deze laarsje zijn zo fijn, ze sluiten goed om mijn voet en lopen gemakkelijk. De hak geeft net dat stoerdere iets, love it! En dat was mijn OOTD! Eigenlijk een wat stoerdere outfit met de 'kapotte' broek en de laarsjes.
Wat vind jij van deze outfit?

1 opmerking: