woensdag 29 oktober 2014

Essence silky touch blush 20 babydoll


Een aantal weken geleden kocht ik deze blush en maakte meteen wat foto's. Reviewen, ja dat was ik weer vergeten haha! Omdat ik dit toch zo'n fijne blush vind, wil ik hem nog steeds op mijn blog zetten. Lees je mee?Mijn eerste blush heette 10 adorable, ook een silky touch blush van Essence. Die is toch al bijna op, dat is een reden om een nieuwe blush aan te schaffen! Mijn andere reden was dat ik nog een wat warmere blush wilde voor het najaar. 

Ik koos dus voor de kleur 20 babydoll. Die heeft een wat warmere ondertoon. Het patroontje vind ik erg leuk, het is gelukkig niet zo dat het zonde is dat het patroontje uiteindelijk verdwijnt, haha!
Essence zegt dat de blush voor een frisse uitstraling zorgt en dat het de hele dag blijft zitten. Hmm.. hele dag? Daar ben ik nooit zeker van.

Zonder flits                                                                                                  Met flits

Ziet er goed uit, toch? Op de foto met flits komen de glitters meer naar boven. Er zit namelijk wel een subtiele glitter in. De poeder voelt ontzettend zacht aan en gaf gemakkelijk af.


Hier draag ik hem op de appeltjes van mijn wangen. Een subtiel effect. Ik hou daar wel van! Maar je kunt deze ook gemakkelijk opvallender aanbrengen. Met aanbrengen moet je wel je kwast aftikken, want er komt behoorlijk wat poeder vanaf en kruimelt dus ook. Of hij lang blijft zitten? Mah, dat valt wel mee. Als ik met de fiets op school aan kom, dan zijn mijn wangen echt niet rood van blush! Die is namelijk bijna verdwenen. Maar gewoon zo, blijft hij redelijk lang zitten eigenlijk. Niet de hele dag, maar een middag houdt hij wel vol.

In het echt is de kleur wel wat donkerder.


Met mijn tweede silky touch blush ben ik net zo blij als mijn eerste. Je kunt deze kopen bij Kruidvat of Trekpleister voor €2,49
 Heb jij al een silky touch blush van Essence? 3 opmerkingen:

  1. Ik vind het een mooie blush, die je goed mooi staat. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Pretty blush! Ik vind ook het reliƫf wat er op de blush aanwezig is zo leuk. Staat toch wat chiquer vind ik altijd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauw ziet er goed uit liefs en een goed weekend

    BeantwoordenVerwijderen