vrijdag 17 oktober 2014

Tips van SeptemberZo, weer een maandje voorbij! School is gewoon alweer 1,5 maand bezig! De eerste proefwerkweek is al afgelopen en het is herfstvakantie. Nog even terugblikken op de tien beste tips van september.Bij het stijgen van de jaren, worden de haren vaak korter. Dat kan een praktische overweging zijn. Maar laat je beïnvloeden door de bewering dat langer haar niet past bij een oudere dame. Want heb je gezond en sterk haar, dan kan lang haar je juist jonger doen lijken. Kies voor zachte lijnen en laagjes die je gezicht omlijsten en houd de kleur ook zacht. Ver mijd asymmetrie of onnatuurlijke kleuren, dat maakt je gezicht onnodig hard

bron
Een mooie en gezonde uitstraling begint bij glanzend, dik haar. Ben je van nature niet gezegend met een dikke bos? Dit zijn de tips en trucs voor meer volume:
1. Vraag je kapper om laagjes in je haar aan t brengen. Dit creëert volume op een natuurlijke manier.
2. Breng verschil in diepte in het haar aan door er met de hand krullen in te maken. Dat kan door droog haar boven een pannetje heet water vochtig te maken en het te kneden
3. Kies voor verschillende kleur nuances in plaats van het haar in een kleur te verven. Dat geeft ook diepte.
4. Kam het haar in een zijscheiding, in de niet-natuurlijke richting. Dat geeft direct meer volume.
5. Kies voor een pony. Dat wekt de suggestie van dikker en volumineuzer haar.

bron

Nagellak die bubbels vertoont na het opdrogen, wordt op een te warme plek bewaard. Stijgen de temperaturen, zet je nagellak dan in de koelkast. De kou zorgt ervoor dat je nagellak weer probleemloos en gelijkmatig opdroogt.

De zeven schoonheden zijn bepaalde uiterlijke kenmerken van het vrouwengezicht. De klassieke zeven schoonheden zijn ontstaan in de 17e eeuw. De kenmerken zijn:
1. Lichte ogen met donker haar of donkere ogen met licht haar
2 lange, gekrulde wimpers
3.schoonheidsvlekjes rechts of links boven je lip
4. Spleetje tussen de tanden
5. Sproeten
6. kuiltjes in je wangen
7. Amandelvormige ogen

Je decolleté
Do's:
1. Smeer op je hals en decolleté wat je ook op je gezicht smeert
2. Gebruik een product met zonnefilter
3. Scrub regelmatig zo verwijder je dode huidcellen en kunnen verzorgingsproducten beter hun werk doen
4. Verzorg je decolleté 1x per week met een kompres van verwarmde olijfolie. Laat dit een halfuur intrekken.
5. Reinig met een milde reiniger of bodywash
Dont's:
1. Zeep gebruiken. Dat droogt de huid sneller uit
2. Producten gebruiken die alcohol denat, SLS of SLES bevattinn
3. Een te agressieve scrub gebruiken. Daarmee doe je de huid meer kwaad mee dan goed
4. Een te lage zonnefactor gebruiken. De richtlijn is: minimaal SPF 15 en niet zonnen tussen 12:00 en 15:00
5. Op je zij slapen. De beste slaaphouding is op je rug.

 

Een goede spijsvertering helpt een slecht adem te voorkomen. Goed kauwen tijdens de maaltijd maakt een groot verschil. Heb je knoflook of andere pittige spijzen gegeten? Kauw dan op een hele koffieboon, wat selderij of peterselie!


Eerste hulp bij: gezwollen ogen
Snijd twee schijfjes van een rauwe, geschilde aardappel en leg die tien minuten op je ogen. Aardappels bevatten het enzym katalase dat niet alleen wallen doe verdwijnen, maar ook zwellingen laat afnemen.

Gooi een oude tandenborstel niet weg. Deze kun je gebruiken om je lippen mee te scrubben. Doe hiervoor een paar druppels zoete amandelolie op je lippen e scrub droge velletjes weg. Ga voorzichtig te werk. De dunne huid van de lippen kun je makkelijk beschadigen.


Nieuwe schoenen gekocht, maar bang voor blaren? Smeer vaseline op die plaatsen die de neiging hebben om blaren te vertonen Zo voorkom je wrijvingen en kom je de avond of nacht zonder al te veel ellende door

Eet onbewerkte granen zoals volkoren (spelt) producten, zilvervliesrijst, quinoa, bulgur, couscous en havervlokken. Deze producten zijn een belangrijke bron van vezels, eiwitten, calcium, fosfor en kalium en breken daardoor langzaam af. Dit komt je bloedsuikerspiegel ten goede. Wat helpt als je wilt afvallen..

Dat waren de tips van September.

Welke vind jij handig?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten