woensdag 22 oktober 2014

Essence longlasting lipstick 04 on the catwalk


Omdat ik alleen maar mooie, roze zomerkleurtjes had, wilde ik een wat donkere lipstick voor in de koude winterdagen. Dat werd deze. Een donkerrode kleur, mijn eerste rode lipstick. Misschien iet helemaal volgens het plan, maar hij zag er zo mooi uit. Haha!
Vandaag review ik hem! Lees je mee?
De longlasting lipsticks van Essence vind ik fijn. Ze zijn budget, zien er mooi uit en blijven redelijk zitten. De gekleurde ring vind ik nog steeds mooi, net als de matzwarte verpakking. De E van Essence staat ook weer bovenop de dop.

Ik koos voor de kleur 04 on the catwalk. De sticker komt eigenlijk iets te fel over op de foto.  De lipstick eronder gelukkig niet. Die is goed! Een wat donkere rode lipstick. Toen ik hem kocht wist ik al meteen dat ik hem niet te fel zou dragen. Na het aanbrengen zeker een paar keer in een tissue happen.


Ziet er niet slecht uit. Op de foto met flits neigt hij meer naar een roze tint.


Hier draag ik hem zonder happen in een tissue! Soms toch lastig hoor, zo'n felle kleur aanbrengen! Je ziet het snel als je 'buiten de lijntjes kleurt'. Ik vind het een hele mooie kleur! Ik ben er blij mee. Hij blijft ook beter zitten als de roze kleuren die ik heb (07 naturel beauty, 13 love me)
Wat vind jij van dit kleurtje? Ken jij de longlasting lipsticks van Essence?

1 opmerking: