maandag 3 november 2014

Welcome to my life - Oktober 2014 #5


School is weer begonnen! Het lijkt alsof ik alweer 2 weken op school zit, maar de tweede week moet nog beginnen! Afgelopen week heb ik onder andere twee blogboeken in huis gehaald en verder nog koekjes gemaakt.
Kijk je mee?
Weer wat foto's gemaakt! 


De blogbijbel heb ik ook in huis gehaald en binnen een paar dagen uitgelezen. Het is ook geen dik boekje. Ontzettend handig! Voor mensen die al bloggen en voor de mensen die willen gaan bloggen. Fijne uitleg, ook simpel.
Nu ben ik bezig in Happy life van Mascha.


Ik besloot dat ik Pinterest wilde, dus dat heb ik dan maar aangemaakt! Zelf heb ik nu nog maar één bord, maar er komen er meer. Hoop ik, haha!
Als je op mijn blog helemaal naar onder scrollt, kom je deze 'sneltoets' tegen naar mijn account. 


Hij zag er in het echt veel moeër uit en de andere cavia lag er net zo bij. Het zag er zo lief uit, maar toen maakte ik iets te veel geluid en toen was er opeens eentje weg.


Deze troep betekent dat ik koekjes heb gemaakt!


 En dit zijn ze geworden. Ik heb gewoon naturel gemaakt, maar ook met chocola of kaneelsuiker. Ik wilde smeltsnoep proberen voor op de koekjes, maar het lukte gewoon niet om het te smelten. Toen ik het volgens de verpakking deed (in de magnetron en steeds doorroeren), verbrandde het. Vervolgens een bakje in een pan met kokend water en toen wilde het gewoon niet smelten.
Iemand tips? :)

En dat was mijn week. Deze week moet ik naar voorlichtingsavonden over opleidingen, daar heb ik eigenlijk wel zin in. Ik houd er gewoon van om bezig te zijn met mijn toekomst, ik heb zelfs nu al zin in mijn opleiding terwijl ik niet eens weet welke! :)
Hoe was jouw week? Iets leuks gedaan in het weekend?

1 opmerking: