zaterdag 15 november 2014

Tips van oktober


Omdat ik afgelopen week maar één artikel heb geplaatst, heb ik er vandaag eentje voor jullie. November is al eventjes bezig, dus het werd hoog tijd dat dit artikel kwam! Ik heb het over de tien beste tips van oktober.
Lees je mee?
Bron

Ook altijd van die prachtige, volle wimpers willen hebben? Breng dan tenminste zes weken lang iedere avond met een borsteltje wat wonderolie aan op de wimpers. Spoel 's ochtends af met lauwwarm water en vergeet niet een keer extra je kussensloop te vervangen!


Een glimneus en vettige huid kun je ideaal ontvetten met vloeipapier. Houd het papiertje even op de plek en druk goed aan. Ook als je net ne lippen hebt gestift kun je het overtollige er mee 'afhappen'. Je kunt speciale make-up vloeipapier kopen (blotting paper), maar Mascotte-vloeitjes (waar shag mee wordt gedraaid) volstaan ook.

c8ce7ce9 Vakantieprobleem: groen haar
Bron

Wie blond is, kan van een zwembadbezoek een groenige gloed in het haar krijgen. Dat komt van het chloor in het zwembadwater. Om dit ongedaan te maken, knijp je een tube tomatenketchup uit in je blonde haardos en laat je dit goed opdrogen. De rode kleurstof neutraliseert de groenige tint.


Vaak blijft er na een verfbeurt van je haar een hardnekkige donkere lijn op de haargrens zichtbaar. Nat lukt het vaak niet om de haarverf af te wassen. Wat wél helpt, is as aanbrengen en je voorhoofd met een ruwe handdoek nawrijven.


Ben je een dierenvriend én houd je van cosmetica? Dan kies je natuurlijk voor producten die proefdiervrij zijn. Helaas zegt dit helemaal niets. Deze boodschap geldt alleen voor het eindproduct. De afzonderlijke ingrediënten van je verzorgingsproducten kunnen dan nog steeds op dieren zijn getest!
Check: http://www.proefdiervrij.nl/bereikt/europees_handelsverbod/merkenoverzicht voor meer info


Met citroenen kun je meer kanten op dan je dacht:
- Week je handen in een mengsel van citroensap en zout voor zijdezachte, egale handen.
- Ouderdomsvlekken op handen worden lichter als je er dagelijks met citroensap over wrijft.
- Laat je haar glanzen met water en citroen.
- Sproeten worden lichter als je ze geregeld insmeert met een papje van zout, poedersuiker en een paar druppels citroensap.


5x tips tegen bijen- en wespensteken:
- Schraap een angel er met je nagel uit. Uitzuigen heeft geen zin.
- Wrijf met een knoflookteentje over de gestoken plek. Zo haal je de pijn weg.
- Jeuk? Doe ijs in een washandje en leg het op de zere plek. Ook menthol verlicht de jeuk.
- Wanneer naar de doktor: als je gestoken wordt in je mond, tong of keel. Of als je last krijgt van rode gezwollen plekken, benauwdheid, diarree of flauwvallen. Want dan ben je allergisch.
- Houd bijen en wespen uit de buurt door wat ammonia op en schoteltje te doen. En draag geen parfum. Daar zijn wespen dol op.


Een dieet waarbij je nauwelijks 1000 calorieën per dag binnenkrijgt, noem je een crashdieet. Hoewel je er in korte tijd snel overtollige kilo's mee verliest, krijg je die op de lange termijn er dubbel en dwars weer bij. Deze diëten verstoren namelijk je stofwisseling. Omdat je lichaam te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt, verlies je spiermassa. En je spieren zorgen ervoor dat je calorieën verbrandt. Door een crashdieet te volgen, val je dus eerst af. Maar daarna, met een normaal voedingspatroon, kom je sneller aan dan voor je op dieet ging.

Bron

Welke sokken zijn het prettigste om te dragen bij warm weer of lange wandelingen? De verleiding is groot om te zwichten voor een voordelige aanbieding tennissokken in de supermarkt. Maar goedkoop betekent in dit geval duurkoop, in de vorm van blaren en ander ongerief. Goedkope katoenen sokken worden na enkele uren een stel dweilen aan je voeten. Investeer liever in een wat duurdere, maar wel comfortabele sok uit de sportzaak.


Marilyn Monroe
Ik ben egoïstisch, ongeduldig en af en toe onzeker. Ik maak fouten, verlies soms de controle en kan zwaar op de hand zijn. Maar als je me niet aankunt in slechte tijden, dan verdien je mij zeker weten ook niet in goede tijden.
- Marilyn Monroe.

Dat waren de tips van oktober alweer!
Welke tip vind jij handig?Geen opmerkingen:

Een reactie posten