woensdag 5 november 2014

Waarom je dat ene leuke notitieboekje mag kopenLaats liep ik de Hema binnen en ik kijk altijd tussen de schoolspullen, notitieboekjes, washitape etc. Het viel me toen op dat ik wel heel veel notitieboekjes wilde hebben! Ik heb me kunnen inhouden. Volgens mij hebben wel meer mensen wel eens dat 'probleem' wat ik net omschreef. Toen ik weer thuis was, kwam het idee van dit artikel binnen. Ik ga jullie 5 redenen geven waarom je nou toch dat ene notitieboekje nodig hebt.
Lees je mee?
De makkelijkste reden is misschien wel dat je je blogaantekeningen toch ergens moet noteren? Ideeën die opeens te binnen schieten, dingen die je nog wilt doen voor je blog of gewoon dingen die je inspireren opschrijven!


Dingen die je nog wilt doen deze week of morgen kun je ook makkelijk noteren in een boekje met afvinklijstjes. Deze heb ik zelf en gebruik ik erg vaak. Gewoon voor kleine doelen die ik in een week wil doen. Bijvoorbeeld dat artikel schrijven, van dat product foto's maken of dat ik gewoon even ga schilderen. Je kunt hem ook gebruiken voor de producten/spullen die je nog wilt kopen.


Heb jij dat niet eens dat je denkt van: 'Goh, dat is eigenlijk best interessant'. Ik ben van plan een boekje bij te houden met allerlei random facts. Als het boekje vol is, heb je een boekje met vanalles erin geschreven wat jij interessant vindt. Zo zie je in de loop van de tijd wat jij interessant hebt gevonden. Dat klinkt toch leuk?


 Datzelfde kun je doen met quotes of uitspraken. Ik vind dat Loesje vaak hele goeie heeft, maar sommige van Boeddha vind ik ook heel inspirerend. Dan heb je na een tijdje ook een boekje met allemaal quotes. Dan kun je nog een bijpassend tekeningetje maken als je dat wilt :)


Ken je die DIY dat je een pot hebt en dat je daar allemaal briefje in doet van leuke gebeurtenissen? Dat kun je ook in een boekje opschrijven! Zo heb je per jaar een boekje vol met leuke gebeurtenissen, momenten, gedachten of wat dan ook! Dan kun je altijd op een leuke manier terugblikken.

En dat kan een van je redenen zijn om dat leuke notitieboekje te kopen wat je ergens hebt gezien!
Ik ga binnenkort naar de Hema!


Alle boekjes die je voorbij zag komen in deze blogpost heb ik van de Hema webshop.

2 opmerkingen:

  1. Haha, zo leuk en herkenbaar! Ik ben ook verslaafd aan notitieboekjes en al zeker die van de Hema. Bij ons zijn de leukste notitieboekjes vaak uitverkocht, dus dat scheelt dan weer in mijn portemonnee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohh dit is zo herkenbaar haha. Leuk artikel! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen