donderdag 24 oktober 2013

Wollen mutsen, gebreide sjaals en warme handschoenen


Het begint langzamer hand wat kouder te worden, dus het wordt tijd om een lekkere warme sjaal, muts en handschoenen te halen! Je hebt heel veel verschillende soorten accessoires om je warm te houden: oorwarmers  ronde sjaal, wanten, dierenmuts en dan heb je ook nog eens allemaal verschillende stoffen! Ik ben voor jullie eens gaan zoeken naar de leukste accessoires.
Dit is een ronde, gebreide sjaal. Hij komt van de coolcat af en kost €17,95. Je hebt hem ook nog in twee andere printjes: groen met zwart en witten strepen en een panterprint. Deze heb ik gezien in de winkel en is heel lekker zacht en warm. Voor de strepen klik je hier en voor de panterprint klik je hier.

Deze handschoenen komen ook van de coolcat. Ze kosten €12,95. Je hebt ze in drie kleuren: (gebroken) wit, zwart en fuchsia. Het zijn one size handschoenen. Dit jaar zie je heel veel van dit soort handschoenen verschijnen. Ze hebben geen vingers, maar een soort mutsje voor je vingers. Bij dit paar zit het mutsje vast een een diamantje. Het mutsje maak je los van het diamantje en doe je over je vingers. 


Een schattige berenmuts houdt je hoofd lekker warm. Deze muts is van boohoo. Hij kost €15,-. Bij de berenmuts hoort ook nog een paar handschoenen. De handschoenen hebben het zelfde idee als die hier boven, maar dan met een beertje. Als je die wilt bekijken klik hier. De muts en handschoenen zijn allebei one size. Deze blauwe sjaal met studs komt ook van boohoo af. Hij kost €12,- Er staat bij dat hij in een kleur verkrijgbaar is, maar je hebt wel een paar vergelijkbare exemplaren. Een zwarte met ronde studs. Allebei zijn ze aan de onderkant een beetje gerafeld. Je hebt ook nog een gele of oranje met gekleurde pailletjes. Voor de zwarte klik hier en voor de gele of oranje klik hierOorwarmers vind ik zelf altijd zo lekker warm, dus ik heb ook een paar erbij gezet. Deze oorwarmers komen van de xenos af. Ze kosten €3,99. De oorwarmers zijn in zes kleuren/printjes. Je hebt bruin, wit, zwart, fuchsia, witte en bruine panterprint. Ik heb zelf ook een paar van de xenos en vind ze heel fijn, lekker warm en het valt wel mee hoe ze kriebelen.
Deze wanten komen van stylepit. Ze kostte eerst €18,95, maar er is 16% korting. Ze kosten nu nog maar €15,95. De wanten kun je krijgen in de maten S, M en L. Je kunt ze alleen in deze kleur krijgen. 

Zo, dat waren een paar leuke accessoires die ik had kunnen vinden. Als je op de linkjes klikt en verder kijkt zie je dat er nog veel meer keuze is. Ik heb geprobeerd de leukste eruit te halen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten