zondag 20 oktober 2013

Tosti quick van remia


Vind je dat je een lekkere lunch verdient of wil je gewoon iets nieuws proberen? nou, remia heeft iets nieuws. Tosti quick! Nou ja, het is niet echt nieuw. Het heette eerst pizza quick. Er zit een kant-en klare saus in die je op je boterham moet smeren. Ik vind het echt heerlijk en jullie vinden dat misschien ook wel lekker.Je kan er een tosti of een pizza maken. Het is maar net waar je zin in hebt. Het ruikt heel erg naar tomatenpuree, daar bestaat ook meer dan de helft van de saus uit.
Dit heb je nodig:

  • tosti quick saus
  • 2 boterhammen
  • kaas
  • boter
  • eventueel ham

               


Wat gaan we doen. Je pakt een boterham en smeert daar de tosti quick saus op. Je legt er een paar plakjes kaas op en eventueel een plak ham. Je legt de anderen boterham er bovenop. Wat nu komt hoef je niet perse te doen tenzij je een tosti-ijzer gaat gebruiken. Je smeert op allebei de boterham de buitenkant in met een beetje boter. Nu kun je hem op verschillende manieren klaarmaken: in een tosti-ijzer(3 à 5 min verwarmen), in een koekenpan, in de oven (250 C, 8 à 10 min) of in een broodrooster. Ik doe hem altijd in een broodrooster.
Ik zei al eerder dat je er een tosti of een pizza van kunt maken. Het werkt allebei hetzelfde, alleen de gebruiksaanwijzing zegt dat een tosti in het tosti-ijzer moet verwarmen en de pizza in een oven, grill of afgedekte koekenpan.
Remia tosti quick is te koop bij supermarkten als: Plus, Coop, Albert Hejin, C1000, Spar en Jumbo. Je kunt hem vinden op de broodbeleg afdeling.

Eet smakelijk! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten