zaterdag 26 oktober 2013

Oogschaduw looks


In een review over oogschaduw basis, schreef ik dat ik vaker oogschaduw aan het gebruiken ben. Ik heb vandaag een paar oogschaduw looks gemaakt, die ik aan jullie ga laten zien. Hier boven zie je trouwens een palet van Max (action volgens mij), 2 van tcw (the color workshop, ik weet niet waar die verkrijgbaar zijn) en 2 van essence (die al uit het assortiment zijn). Deze oogschaduws had ik wat langer geleden gekregen, maar nooit echt gebruikt. Ze zullen dus ook niet meer overal verkrijgbaar zijn.

Deze bruine look gebruik ik op dit moment het meest. Normaal wel iets minder dik, maar dit was handiger voor de foto. Ik heb bij deze look 2 kleuren gebruikt van het Max palet. Een donkerbruine kleur en een koperkleur. Als eerste breng je de koperkleur aan op mijn ooglid. Daarna breng je de donkerbruine kleur aan op de buitenkant van mijn ooglid. Blend de twee kleuren met een blendkwast. Dat is ie al!


De tweede look die ik laat zien is een paarse look. Op de foto lijkt hij minder paars dan hij is. Voor deze look gebruikte ik de paarse due oogschaduw van essence, deze kun je een beetje vergelijke met de 3D due oogschaduw van essence. Je begint weer het zelfde, je pakt de lichtste kleur en brengt hem op je ooglid aan. Dan pak je de donkerste en brengt die aan de buitenkant van je ooglid aan. Daarna maak je een soort een V door de donkere kleur een beetje naar binnen te brengen, alleen aan de onderkant. Je blendt ze een beetje en klaar!


Deze look wil ik wat vaker gaan dragen. Bij deze look gebruikte ik 3 kleuren, zwart, donkergrijs en zilver. Mijn look begint altijd hetzelfde. We beginnen met een lichte kleur en aan de buitenkant een donkere kleur, dus je brengt de donkergrijze kleur aan op je ooglid. Daarna breng je licht de zwarte oogschaduw aan, zodat hij niet te donker word. Blend ze een beetje. Dan pak je de zilveren oogschaduw en brengt ook heel lichtjes aan op de zwarte oogschaduw en dan is hij klaar!


Dit is de laatste die ik laat zien. Ik heb 3 zeegroene kleuren gebruikt van the color workshop palet. Een lichte, een normale en een donkere. De normale en de donkere zie je op de foto. Je begint natuurlijk weer met de lichte oogschaduw op je ooglid. Daarna pak je de normale en breng je hem aan de buitenkant van je ooglid aan. Met de donkerste kleur maak je een V op de buitenkant van je ooglid. Natuurlijk wel een liggende V. En dan was dat het al.

Dit waren de vier looks die ik wou laten zien! Misschien komt er nog wel een review over het max palet. Je ziet het wel een keer langs komen!1 opmerking: