dinsdag 29 oktober 2013

Warme sweaters van de Sting

Je bent er vast wel eens naar binnen geweest of je hebt hem wel eens gezien. The Sting! Dit is een van mijn favoriete winkels. Ik heb er pas geleden nog een lekker warme trui gekocht. The Sting heeft ook heel wat merken in z'n assortiment. Ik heb wat leuke sweaters bij elkaar gezocht voor jullie!
Deze sweater is van Miss America. Hij is in bordeaux en grijs. Er zit een neppe blauwe bloes onder. De capuchon heeft bij de bordeaux kleurige een sterren print en bij de grijze een zwart-wit printje. De maat gaat van XS tot XXL.
Klik hier om naar het product toe te gaan.Deze is van het merk royal chicks. Hij is in het ecru en oranje. Op de mouwen zitten kralen en glanzende steentjes. De maat gaat van XXS tot L.
Klik hier om naar het product toe te gaan.


Deze sweater is van het merk anti blue. Het is een col trui en je moet er maar van houden. De zwart-witte trui is vergelijkbaar met de blauwe. Hij staat niet bij de blauwe erbij als een andere kleur. Hij gaat van maat XS tot XL.
Klik hier om naar het product toe te gaan.Dit is een lekker eenvoudige sweater met een capuchon en een steekzak. Hij is van het merk twenty three. Hij is in drie kleuren verkrijgbaar. Roze, donkerblauw en grijs. Ik heb de leukste twee eruit gehaald. De maat gaat van XS tot XL.
Klik hier om naar het product toe te gaan.
Vind je deze sweaters leuk en wil je er meer bekijken? Dan kun je hier klikken om naar de site te gaan.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten