vrijdag 15 augustus 2014

Look of the day





Mijn laatste look of the day was al een tijdje geleden. Dat werd tijd om weer eens naar buiten te gaan en wat foto's te maken. Ik maakte foto's op een nieuw plaats en die beviel me erg goed! Ik ken naderhand al wat handige plekjes in en rond het huis waar ik leuke outfitfoto's kan maken.
Kijk je mee?




Wat ik droeg:
- Grijze spijkerbroek met stiksels
- Top met bloemen
- Wit jasje
- Gympen van spijkerstof
- Horloge



Het vestje heeft een gladde structuur. Hij heeft driekwart mouwen die 'gekreukeld' zijn bij de ellebogen. Ook heeft hij een beetje schoudervulling.


De top heeft een vrolijke bloemenprint. Perfect voor de zomer! Hij heeft een vrij dunne stof en het valt wijd. 


De broek heeft een grijs/zilveren kleur. Op de broek zitten stiksels deze maken de broek wat stoerder. Ook de ritsen maken het wat stoerder. Helaas zijn het geen echte zakken. Het is ook een gladdere stof dan normaal.


Dit is mijn eerste horloge zonder (nep)leren bandje. Het klokje is vierkant wat ook nieuw is voor mij. Het bevalt mij allemaal goed :)



Deze schoenen zie je in bijna elke look of the day van mij. Ze zitten gewoon zo fijn en zijn bijzonder luchtig! 


Qua make-up houd ik het graag simpel in de vakantie. Ik hield het bij een simpel grijs oogpotlood, mascara en lipstick (naturel beauy van Essence).


En dat was mijn outfit die ik onder andere gister droeg! Ik ben benieuwd wat jij van mijn nieuwe broek en de outfit zelf vindt!


Jasje/colbert: Chick - top: Primark - broek: markt - schoenen: Van haren - horloge: markt

4 opmerkingen:

  1. Leuke look, je top is ook erg mooi! Wat heb je trouwens een leuke blog, ik ben je meteen via bloglovin gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog.
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauuuww mooie look, is het niet een idee om filmpjes te maken op youtube want als je bijvoorbeeld een makeup tutorial post is het moeilijk te begrijpen hoe je hem hebt gemaakt en ik ben benieuwd hoe je praat ik volg je al erg lang op je blog.

    xxxx Kirsten

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ik heb er wel eens over nagedacht om filmpjes te maken, maar nu wil ik nog geen filmpjes maken. Ik voel me dan een beetje ongemakkelijk als ik daar zo voor de camera zit.
      Misschien later wel, wie weet!

      Verwijderen
  3. Ik vind je outfit erg leuk! Leuk gecombineerd!

    BeantwoordenVerwijderen