maandag 4 augustus 2014

Welcome to my life - July 2014 #5
Deze week liep gewoon z'n gangetje. Ik stelde weer eens een paar punten op die ik binnen twee dagen gedaan wilde hebben, dan doe ik ook echt iets en hang ik niet alleen maar op de bank. Ik probeerde ook veel vooruit te werken. Dat lukte ook wel. Wat ik wil proberen is om in de laatste week heel wat artikelen vooruit te werken, want dan heb ik wat klaar staan voor als de school weer begint! Dat zou wel handig zijn. Maar nu nog even vorige week!


Maandag


Deze vakantie wil ik wel wat doen. Ik heb een paar simpele doelen opgesteld die ik deze vakantie wil doen. Het zijn niet echt serieuze doelen, maar wel dat ik tenminste nog iets nuttigs doe. haha! Verder stel ik elke dagen een dingen op die ik wil doen die dag en de dag erna.

Dinsdag


Dinsdag had ik heel veel productiefoto's gemaakt!


Ik ga met een tante binnenkort het talentenspel doen en daarvoor moet ik een tekening maken van mijn gezin. Daar begon ik dus ook maar eens aan! Poppetjes tekenen is niet mijn sterkste punt, haha!

Woensdag


De foto's die ik dag van tevoren had gemaakt moest ik nog bijsnijden. Dat duurde toch wat langer dan ik had gedacht!


Die middag ging ik naar mijn tante. 'Voorbereidingen' voor het talentenspel en samen geschilderd! Dat was mijn eerste keer dat ik echt een schilderij heb geschilderd. Ik had geen idee wat ik wilde maken, dus ik ging maar voor abstract! Op gevoel..

Donderdag


Luchtfoto!

Vrijdag


Het schilderen beviel mij zo goed dat ik zelf ook een aantal schildersspullen in huis haalde. Ik ben al bezig met een schilderij. Het resultaat krijgen jullie zeker nog te zien!Lekker buiten in de zon met een bakje fruit bloggen! :)

ZaterdagHet begin van mijn schilderij!


Nog twee zomer nagels gemaakt. Deze week hopelijk het artikel!

Zondag


Het boek life of pi begon erg langdradig te worden en ik wilde zo graag met de inwijding (divergent) beginnen, dus dat heb ik ook maar gedaan! Ik kijk de film life of pi nog wel een keertje, haha!


Hmm.. zag er niet zo goed uit! De laatste dagen heeft het best vaak geregend. Hier dan..

En dat was mijn week al! Deze week ga ik naar de zomermarkt in Arcen. Daar gaan we elke zomer heen, een super leuke markt is dat en best groot ook nog! Verder nog lekker bloggen :)
Hoe was jouw week?1 opmerking:

  1. Mijn week was ook lekker rustig.
    Veel verhalen geschreven en artikelen voor op miin blog.
    Oeehh wat een leuke nialart is dat! Hopelijk komt het artikel idd deze week ^-^

    BeantwoordenVerwijderen