zaterdag 2 augustus 2014

Miss Sporty nagellak #030 en #345Hoelang heeft het geduurd dat ik eindelijk Miss Sporty nagellak uitprobeerde? Veel te lang! Een tijd terug kocht ik een lakje van de metal flip lijn en de clubbing club lijn. Ik had mijn twijfels over die van metal flip, want een keer had ik zo'n zelfde kleur gezien en dat was gewoon niet mooi. Toch nam ik hem mee!
Lees je mee?Ik vind de verpakking zo leuk! Dat bolle heeft gewoon iets! :) Op de dop zit een sticker bij welke lijn hij hoort. De linker bij de Clubbing colour en de rechter bij de Metal \flip.

zonder flits
Met flits
#030

Wauw, wat een super gaaf lakje! Het is een combinatie tussen blauw, paars en groen. De dekking is wat minder, ik heb drie laagjes nodig voor een mooi resultaat. De substantie is een beetje aan de dunne kant, maar het gaat er mee door! Na ongeveer drie dagen chipte hij.
Dit lakje koop je bij Etos voor €2,49

zonder flits
met flits

#345

Een prachtige... uhm. Tja, paarse kleur? Het zit er net tussenin, maar ik vind hem erg mooi! Ik hou wel van die donkere tinten. De eerste keer toen ik mijn nagels lakte in dit kleurtje, ging het goed. Een keer één dikke laag en ik was klaar! Hij dekte toen niet volledig, maar je moest wel goed kijken om het te kunnen zien. De tweede keer was hij gewoon ontzettend stroperig, maar toen ik even later keek naar mijn nagels, zagen ze er gewoon uit. Beetje raar, want de substantie is goed, niet te dik niet te dun.  Ook deze kleur chipte na ongeveer drie dagen. Mijn nagels waren ook redelijk snel droog. Bij de vorige trouwens ook.
Dit lakje koop je voor €1,99


Ik ben tevreden over deze lakjes! Ze zijn niet super bijzonder qua dekking en kwaliteit. Gewoon normaal. Ik vind het alleen jammer dat 030 minder goed dekt, maar omdat het effect erg leuk is, zie ik dat door de vingers! Ik zou zeker nog een paar andere kleuren willen uitproberen van Miss Sporty!
Heb jij al eens nagellak van Miss Sporty uitgeprobeerd?
2 opmerkingen:

  1. Ik ben al 2 jaar fan van de Miss Sporty nagellakjes.
    Ze dekken goed en ze zijn super goed, voor de prijs dan.
    zeker een aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen