woensdag 6 augustus 2014

TIps van Juli



Als het augustus begint, heb ik meteen het gevoel dat ik volgende week alweer naar school moet, maar ik heb nog een paar weekjes! Omdat dat augustus begint en juli eindigt heb ik nog een aantal tips van juli voor jullie! Lees je mee?


Bron

Wil je voor een feestje of avondje uit eens uitpakken met verleidelijke smokey eyes, maar weet je niet hoe dat moet? Smokkel dan met hulp van deze truc: zet een easy-to-blend eyeliner (romig van textuur en met veel pigment) op je bovenste en onderste wimperlijn. Veeg de bovenste lijn met een zacht kwastje iets uit over het hoogste deel van ooglid en richting je buitenste hoeken. En verbind als laatste de onderste lijn met je ooghoeken, ook met een kwast.


Houd je niet van al te veel glans op je gezicht? Dan kan een matte finish heel chic staat. In de zomer vergt dit echter wel wat meer precisie, om je huid er niet al te dof uit te laten zien. De truc is om je huid eerst van een vochtinbrengende crème op gelbasis te voorzien, voor het aanbrengen van foundation.Zo creëer je net een subtiele glans. Breng vervolgens je foundation aan meteen platte kwast, voor een streeploos en licht resultaat. Eindig met een laagje transparante poeder (zonder glans!) op de hoogste punten van je gezicht, zoals de punt van je neus en de appeltjes van je wangen.


Gezond haar herken je zo. Het glans mooi en ruikt fris. Om de bloedcirculatie bij de haarwortel te stimuleren, is pepermuntolie heel geschikt. Doe een paar druppels van deze etherische olie in je shampoofles. Goed schudden, je haar wassen en grondig uitspoelen. Je kunt ook een druppeltje pure olie met je vingers in je hoofdhuid masseren. Zorg er wel voor dat je niet te veel pakt van de olie. Pepermunt is zeer krachtig.


Het grote verschil tussen aftersun en bodylotion is, dat aftersun je huid na een dagje niet alleen hydrateert, maar ook kalmeer en verfrist. De hoofdbestandsdelen van een aftersun zijn aloë vera en shea-butter, die de vochtbalans van de huid snel op peil brengen. Dit gaat vervellen tegen, waardoor je langer van je bruine kleurtje kunt genieten.


Hoe eerder je begint met het nemen van stappen tegen huidveroudering, hoe beter. De beste én enige manier om fijne lijntjes en zonnevlekken af te weren, en een jeugdige uitstraling te behouden, is het gebruik van een zonnebrandcrème. Elke dag. Bij regen of zonneschijn.

Een snel en goedkoop middel tegen puistje is om een aspirine fijn te malen en te mengen met een paar druppels water. Brengt dit met een wattenstaafje aan op het puistje voor je gaat slapen De aspirine heeft een antibacteriële werking en vermindert roodheid.

How to Treat Cold Sore With Tea Tree Oil
Bron
Van het schoonmaken van de badkamer tot het bestrijden van voetschimmel, tea tree olie is multi-inzetbaar. Let op: alleen voor uitwendig gebruik!
Huidontsteking: drup wat pure tea teree olie op een wateenschijfje en dep op de plek
Voetschimmel: doe een paar druppels olie in een badje met warm water.
Verkoudheid"stoom met tea tree olie
Oppervlakkige schaafwondjes: desinfecteer met pure tea tree olie.

perks of the jumping rope | via Tumblr
Bron

Een simpele workout waarbij je energie verbrandt en tegelijk werkt aan je uithoudingsvermogen, coördinatie en kracht, is touwtjespringen! De juiste lengte van je springtouw meet je door met twee voeten in het midden van het touw te gaan staan en te kijken of de uiteinden tot je oksel komen.
1. Houd je handen ter hoogte van je middel, op 5 centimeter afstand van je lichaam en draai vanuit je polsen
2. Land op de bal van je voet en \laat je voeten zo kort mogelijk op de grond staan.
3. Springschema: start om de dag met 3 keer 1 minuut en 30 seconden rust. Breid per week uit met 1 minuut.
4. Spring iet op beton of asfalt
5. Houd het gevarieerd door te wisselen in temp, afwisselend op het linker- of rechterbeen te landen en achteruit te springen. Zo houd je het langer vol.

Candied Macadamia Nuts
Bron

De zachte subtiele smaak van peer gaat heel goed samen met de smaak van macademia-noten, die vol gezonde vetten zitten. Gebruik voor deze smoothie wel rijpe peren. Bewaar ze twee dagen in een papieren zak op het aanrecht, als ze na aankoop nog te hard zijn. Nodig: 4 rijpe peren, 1/2 kopje macademia noten, 1/4 theelepeltje vanille extract, een snufje himalaya zout, kopje water. Mix dit in de blender.
( voor twee personen)

Vergeven is een waardevol geschenk aan jezelf. Onderzoek heeft uitgewezen dat als je in staat bent te vergeven, je veel minder stress ervaart. Ook biedt het opgeven van je negatieve gevoelens over een ander verlichting bij klachten als hoofdpijn of maagkramp. De grote kunst in het leven is dus dat je elkaar vergeeft.. En vergeven is iets anders dan negeren.

Dat waren de tien beste tips van Juli alweer!
Welke tip vind jij handig?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten