maandag 27 april 2015

Welcome to my life - april 2015 #4 Zo, de laatste week zit er ook op! Ik heb nu meivakantie. Afgelopen week was redelijk rustig en het was weer lekker warm weer! Heerlijk om weer eens zonder jas of met de jas open naar huis te fietsen. Alleen balen dat het in de ochtend vaak nog koud is. Maar ja, dat heb ik er wel voor over!Maandagmorgen spotte ik een luchtballon! Hij was ontzettend dichtbij en erg duidelijk daardoor, maar toen ik eindelijk mijn camera had geopend was ie al een stuk verder weg.Al twee weken lang doe ik elke ochtend een work-out! Meestal 10-15 minuten en als ik vrij heb vaak 2x 10-15 minuten. Daar begin ik mijn dag echt goed mee, het geeft veel energie.


Ik houd echt van mijn sandaaltjes! Bijna altijd als ik uit school kom trek ik ze aan. In de ochtend is jammer genoeg nog te koud op de fiets om ze aan te doen.Mijn sla van de Albert Heijn doet het goed. Ben er best trots op dat hij nog leeft, haha!


De boompjes langs de weg krijgen ook veel bloemetjes. Geeft weer zo'n vrolijk lentegevoel!


Hèhè, eindelijk weer eens een bladzijde in mijn art journal af! Ik had eerst de poppetjes op wit papier getekend en daarna heb ik ze met oost-Indische inkt omlijnd. De achtergrond deed ik met waterverf, ik schreef er woorden bij die met de gezichtsuitdrukking te maken hebben. De poppetjes uitknippen en opplakken!


Zaterdagmiddag moest ik werken. Toen ik thuis kwam, pakte ik een bord macaroni en ben ik een film gaan kijken.Gister besloot ik maar eens wat schetsen te maken. In mijn nieuwe rubriek kon je al lezen dat ik in mijn art journal een bloesemboom wil maken met oost-Indische inkt. Eerst even wat uitproberen, ik heb uiteindelijk vijf verschillende bomen in mijn schetsboek staan, maar dit waren de leukste! Ze moeten alleen meer bladeren en bloemetjes krijgen.

Dat was mijn week! De komende twee weken heb ik lekker meivakantie. Niet helemaal schoolvrij, want de proefwerkweek komt er ook weer aan. Ik hoop dat ik volgende week mijn bloesemboom af, volgens mij komt dat wel goed!
Hoe was jouw week? Heb jij ook meivakantie?


2 opmerkingen: